2777
2789
عنوان

هفته 28 بارداریم تو رو خدا کمک

812 بازدید | 29 پست
دیروز رفتم دکتر شکممو متر کرد گفت بجه به صورت عرضی هست و نچرخیده گفتم مگر اشکالی داره گفت بله باید تا الان میچرخید اولشم گفت شکمت کوچیکه وزن بچه کم هست میخواستم بدونم مگه از روشکم میشه فهمید وزن بچه کمه یا زیاد خیلی نگران شدم من تا الان 11 کیلو اصافه کردم
دکتر گفت اگر بچه نچرخه چون عرصی هست کیسه اب پاره میشه میشه بگید تو چند ماهگی بچه شما چرخید دکترم راست میگه؟
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺳﺮ ﺑﭽﻪ ﺍﻭﻟﻢ ﺍﺯ ﻫﻔﺘﻪ ۲۶ ﺑﺎﻻ ﺑﻮﺩ ﺩﯾﮕﻪ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻧﺮﻓﺖ ﻭ ﺳﺰﺍﺭﯾﻦ ﺷﺪﻡ
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
ﻭﺯﻥ ﺩﻗﯿﻖ ﺑﺎ ﺳﻮﻧﻮ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 
پیشه دکتر رفتی یا حکیم؟!!!!!!!! والا وزن بچه رو تو دهات ما از رو سونوگرافی میگن .... بعدام مگه کیسه آب باذکنکه والا من با دوتا شیکم همچین خوردم زمین شلوارم پاره شد اما کیسه آبم نه .... درضمن هر دفعه هم میرفتم سونو بچه یه وضعیتی داشت ....
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
2804
الانم زمان قلقلک شاه نیست که .... نهایتش اینه که نمیچرخه سزارین میشی..... مگه میخوای طبیعی زایمان کنی.... بعدم از دور شکم نمیگن وزن بچه کمه یا زیاد شاید یکی آب دور بچش زیاده .... من هر دفعه سونو میدا م وزن نی نی هام بالای 2.800 بود حتی دفعه آخر گفت 3 کیلو اما دنیا اومدن یکی 2200 بود یکی 2700
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
چرا سونو نمیری؟!
من هفته 36 هستم

تا 3 روز پیش پسرم عرضی بود

تازه چرخیده و سرش رفته پایین

چرا دکترت بیخودی استرس داده؟

عجب...

اگرم تا ر.ز آخر نچرخه هیچ خطری بچه رو تهدید نمیکنه. فقط نمیتونی طبیعی زایمان کنی!

هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
2805
ایشون دکتر هستن یا قابله؟

نگران نباش

الانم دونستن وزنش خیلی مهم نیست. از هفته 32 به بعده که جنین وزن میگیره

تازه بازم نمیشه به سونو اعتماد کرد
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
2801