اونوقت من باهزار بار التماس و دعا و گریه به درگاه خدا اونم یه ازدواج اجباری نصیبم شد از همین الانم برای دخترم که سنی نداره دلم می سوزه که مثل خودم بشه آخرین دختر فامیل که ازدواج می کنه اونم شاید ازدواج زورکی اونوقت اونایی که تو سن کم ازدواج کردن دختراشونم مثل خودشون تو سن کم باشخص مورد علاقه واقعا حکمت کار خدا چیه؟ چرا این جوریه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم ولی من دلم خیلی ازدواج میخواد چون خانوادم درکم نمیکنن کلی حرف بیخود بارم میکنن
چن سالته
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
بزاردرسش و بخونه ، به یه جایی برسه اونوقت خواستگاراش سر و دست میشکنن براش
وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺ من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡 مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍
واقعا عجیبه که ازدواج زود واستون نشانه خوشبختی و شانس هست ..والا من کارم همینه قسم میخورم هرچی الان کیس طلاق داریم دخترا زیر 20 هستن ...به چه دردی میخوره ...و عجیب تر شما مادری بعد به جای اینکه فکر کمک به دخترت باشی که رشد کنه پیشرفت کنه و خودش حال کنه با زندگیش ..نگران شوهر کردنشی ؟چقدر ازدواج واسه شما حیاتیه
نداشته باشه الان شما نباید توی ذهنش کنید که ازدواج یعنی همه چی بجاش تشویقش کنید موفق شه درس بخونه بره دنبال علاقش انقد موفق شه که ازدواج براش گزینه شه نه الویت
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️