2777
2789
عنوان

واقعا چرا بعضی دخترها راحت و از روی عشق و علاقه ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 53 پست

مادر خوبی باش پشت دخترت باش

بذار درس بخونه دانشگاه بره کار پیدا کنه بعد استقلال مالیش با هر کسی که انتخاب کرد ازدواج کنه

چون معمولا دختر تحصیلکرده و فهمیده و اجتماعی انتخابش درسته

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همیشه از بچگی آرزوم بود با یکی ازدواج کنم که از ته قلبم عاشقش باشم ولی ازدواج اجباری کردم

اخه مگه الانم ازدواج اجباری هست؟

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
2803
نمیدونم ولی من دلم خیلی ازدواج میخواد چون خانوادم درکم نمیکنن کلی حرف بیخود بارم میکنن

چن سالته

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
وقتی مثل خودم خاستگار نداشته باشه چی؟ 

بزاردرسش و بخونه ، به یه جایی برسه اونوقت خواستگاراش سر و دست میشکنن براش

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 

واقعا عجیبه که ازدواج زود واستون نشانه خوشبختی و شانس هست ..والا من کارم همینه قسم میخورم هرچی الان کیس طلاق داریم دخترا زیر 20 هستن ...به چه دردی میخوره ...و عجیب تر شما مادری بعد به جای اینکه فکر کمک به دخترت باشی که رشد کنه پیشرفت کنه و خودش حال کنه با زندگیش ..نگران شوهر کردنشی ؟چقدر ازدواج واسه شما حیاتیه

2804
واقعا عجیبه که ازدواج زود واستون نشانه خوشبختی و شانس هست ..والا من کارم همینه قسم میخورم هرچی الان ...

آخه وقتی میبینی همه ی دخترای فامیل ازدواج کردن فشار روته 

وقتی مثل خودم خاستگار نداشته باشه چی؟ 

نداشته باشه الان شما نباید توی ذهنش کنید که ازدواج یعنی همه چی بجاش تشویقش کنید موفق شه درس بخونه بره دنبال علاقش انقد موفق شه که ازدواج براش گزینه شه نه الویت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
2805

من ۳۲ سالمه تا وقتی فردی که میخوام پیدا نکنم ازدواج نمیکنم چرا به خاطر سنم بیام با کسی که ایده الم نیس ازدواج کنم با اینکه مجردی بسیار سختی هم دارم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
چن سالته

۲۴ سال

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
2801