2777
2789

همه علایم هاشو دارم 

یه چیزه جدیدی که پیش اومده دستهام روی رگ ها ضربه بخوره انگاری برق میگیره منو 

دیگه بدبختی کم بود اینم اضافه شد😭

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نکنما تلقین نکن به خودت

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
2805

خب بجای اینکه تو خونه بشینی به خودت استرس بدی الکی برو دکتر آزمایش بده و معاینه شو اگه خدایی نکردهعلائم بیماری بود که درمانو شروع کن زودتر اگه نبود هم که خدارو شکر کن به زندگی عادی برگرد

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

علائم ام اس که این نیست یکی از علائمش دوبینیه یعنی وقتی رفتی پیش دکتر اولین کاری که میکنه یه خودکار میگیره جلوی چشمات و حرکت میده اگه دوتا چشمات دنبال خودکار رفت مشکلی نیست ولی از یکی از چشمات دنبالش رفت واون یکی ثابت موند اینا میگن دوبینی ومشکوک به ام اسه

خب بجای اینکه تو خونه بشینی به خودت استرس بدی الکی برو دکتر آزمایش بده و معاینه شو اگه خدایی نکردهعل ...

دکتر مغز اعصاب نیست برم نوبت گرفتم برای سمیعی افتاده تابستان نوبت اش

علائم ام اس که این نیست یکی از علائمش دوبینیه یعنی وقتی رفتی پیش دکتر اولین کاری که میکنه یه خودکار ...

رفتم دکتر چشم باهام همینکارو کرد ولی گفت چیزی نیست 

ولی گاهی چشام انگار توش گردی یا خاکی رفته خیره میبینم چشامو میمالم درست میشه بازم این منو نگران میکنه

دکتر مغز اعصاب نیست برم نوبت گرفتم برای سمیعی افتاده تابستان نوبت اش

خب همه علائمی که داری رو بنویس،توی سایت نوبت دات آی آر بپرس سوالتو هزینه ای نداره یکی دو روز هم بیشتر طول نمیکشه پزشکا جواب میدن 

یا اگه یکم دقیق تر میخوای بدونی تا نوبتت میرسه از دکترای آنلاین وقت بگیر 

اما اگه نظر منو میخوای اینه که تا وقتی که نوبتت میرسه کلا فراموش کن و استرس هیچی رو نداشته باش

امیدوارم خبر سلامتیت رو بدی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
خب همه علائمی که داری رو بنویس،توی سایت نوبت دات آی آر بپرس سوالتو هزینه ای نداره یکی دو روز هم بیشت ...

دکتر انلاین چطوریه میشه باهاش تصویری حرف زد یا تلفنی؟

2810