2777
2789
عنوان

کیا روش جلوگبربشون قرصه میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
اینقدر قرص نخورید ...عوارضش بعدا رو میشه..طبیعی بهترین راهه

تازه زایمان کزدم دکتر گفت تا شیش ماه نمیشه دستگاه بزارم فعلا چهار ماهه دیگه مجبورم بخورم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داشتم می‌خوردم دیگ چهاردهمی بودم ک دیروز لکه بینی امروز شدید تر شد انگار دارم پریود میشم آخه مگه ...

آره عزیزم اتفاق عجیبی نیست بعضی وقتا پیش میاد بعدش با دکترتون مشورت کنید شاید عوضش کرد

آره عزیزم اتفاق عجیبی نیست بعضی وقتا پیش میاد بعدش با دکترتون مشورت کنید شاید عوضش کرد

مرسی گلم

حتما بهش میگم

به شوهرت بگو جلوگیری کنه با کاندوم خودت نه قرص بخور نه هیچی...

عزیزم اگه به شوهرم باشه باید جوجه کشی راه بندازیم بهش بگم میگه باشه ولی میترسم ی وقت الکی بگه 

اینجوری خیالم راحتتره 

من یکسال قرص میخوردم بشدت عصبی شده بودم حالم خیلی خراب بود پریودمم کم شده بود الان دوماهه قرص نمی‌خو ...

چن ماهه دیگه میخورم بعدش دستگاه میزارم 

تازه زایمان کزدم دکتر گفت تا شیش ماه نمیشه دستگاه بزارم فعلا چهار ماهه دیگه مجبورم بخورم

دختر دستگاه جایه جا بشه متوجه نمیشی باردار میشی اصلاااقابل اعتمادنیس اطرافیان باهاش بارشدن توهمین سایت خیلیا خودشون اطرافیانشون بادستگاه باردارشدن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دختر دستگاه جایه جا بشه متوجه نمیشی باردار میشی اصلاااقابل اعتمادنیس اطرافیان باهاش بارشدن توهمین سا ...

نمی‌دونم چیکار کنم ی مدت کا... بود یکی دوبار سوراخ شد به نظر شما چه مارکی بگیرم؟

میگم که آدمو عصبی میکنه  من عصبی شده بودم پریودمم کم شده بود البته الانم کمه ولی عصابم آروم تر ...

ای بابا

کاش وقتی بچه نمبخاسنیم حامله نمیشدیم عجب گیری کردیم  

2810