2777
2789
دیروز دکتر بودم و دکترم معاینه کرد و گفت انقباضات رحمی داری تا دوشنبه صبر میکنیم که نی نی خودش بیاد اگه نیومد دوشنبه میفرستمت برای القا زایمان دوسدارم طبیعی زایمان کنم ، اما دلم میخواد دردام تو خونه شروع بشن نه با آمپول فشار اگه راهکاری بلدین بگین لطفا چون دوشنبه آینده 40 هفتم تموم میشه
همسرم ، عشقم ، نور چشمم ، سلطان قلبم با صداقت ، بی نهایت ، تا قیامت دوستت دارم.
دخترم عاشقتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعیت اینه که تابچه خودش نخواد نمی شه کار زیادی انجام داد اما می گن س ک س خوب هست برای اینکه انقباضهای موثر ایجاد بشه. یعنی باید مایع ریخته بشه. پیاده روی و همینطور ماساژ شکم.
مامان جوجو ؛ نونو ؛ * ؛ جوجیت( 33+6)
شیوا جان زیاد پایین نیومده ولی من همش دارم پیاده روی میکنم و قر میدم دکترم معتقده بعد از اتمام هفته 40 خطر داره که نی نی مدفوع کنه
دخترم عاشقتم.
الانم چند روزیه که همش درد دارم میگیره و ول میکنه ولی بعد از چند ساعت قطع میشه الان دوباره دردا اومدن ولی باهاش آبریزش هم داشتم که کمی خونابه توش بود البته ببخشیدا خواهش میکنم واسم دعا کنین زنگ زدم گفتن باید بیای بیمارستان معاینه بشی شاید کیسه آبت پاره شده
دخترم عاشقتم.