2777
2789

خانمایی ک بیمارستان عرفان نیاش تهران زایمان کردید راضی بودید

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

عزیزم لطفا کمکم کن من دیدم شما سقط مکرر داشتی من چند روزه فهمیدم دوباره جنینم رشدش متوقف شده تو رو خدا بگو کجا برم پیش کی برم تا کمک کنه بتونم بارداری موفق داشته باشم ، میدونی من چه حالی دارم الان 😭😭😭😭😭😭😭

♥️
عزیزم لطفا کمکم کن من دیدم شما سقط مکرر داشتی من چند روزه فهمیدم دوباره جنینم رشدش متوقف شده تو رو خ ...

سلام عزیزم نمیدونم الان مبینی پیام من یا نه ولی من شوهرم مشکل واریکوسل داشت پیش دکتر آیت عمل کرد سه ماه قرص ویتامین ای و تقویتی خورد بعد اینکه خودم تمام چک آپ رو دادم گفتن مشکلی ندارم باید از رژیم غذایی ب خودت و شوهرت برسی یکی هم اینکه استرس نداشته باشی خودت بزن ب بیخیالی

در زندگی غصه از دست دادن هیچ چیز را نخورید،چون وقتی یک 🌳درخت برگی را از دست میدهد🌿برگی دیگر از قبل آماده جایگزین شدن است🍀به نظمی که خداوند در عالم برقرار کرده اعتماد کن او برای تو بهترین ها را برای تو کنار گذاشته مهربانتر از پدر و مادر دوستت دارم کمکم کن💐❤🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نمیدونم الان مبینی پیام من یا نه ولی من شوهرم مشکل واریکوسل داشت پیش دکتر آیت عمل کرد سه ...

سلام دیدم پیام شما رو چهار ماه از سقطم میگذره پیش یکی از دکترای ابن سینا رفتم مشکل خاصی نداشتیم اما دکتر بهمون کلی داروی تقویتی داده این ماه اقدامم برام دعا کن لطفا 🙏🏻

♥️