2777
2789
عنوان

خلاص شدن از شر مورچه بالدار 😭

7061 بازدید | 17 پست

من تو اينترنت خوندم اگ بناي خونه يه مقدار قديمي باشه مورچه و اينا زياد توش پيدا ميشه چون كلوني دارن نزديك اون خونه ، و خوندم مورچه هاي بالدار همون مورچه هايي ان ك ميخوان ملكه بشن و برا خودشون يه كلوني جديد پيدا كنن ، از أوايل فروردين درگيرشون بودم هر چي ك بگين از ابليمو و دارچين و فلفل و سركه گرفته تا سم كامن و حشره كش برقي ، حتي هر جا ك تونستم رو چسب اكواريوم زدم ، الان بعد يه ماه خوشبختانه خبري ازشون نيست ، ب نظرتون برميگردن؟ اخه با اينك خيلي سوراخا و درز ها رو بستم بازم ميومدن و نميدونم از كجا ، واقعا خسته شدم تو اتاقم آرامش ندارم ، راهكارتون برا خلاصي از شر مورچه بالدار چيه؟ راستي بعد چند مدت از استفاده از سم كامن ميشه تو اون اتاق خوابيد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مورچه بالدار هرسال چند روز میاد فکر کنم ۱ ماه هرکاری هم کنی باز میاد وقتش بگذره خودش دیگه نمیاد.خونه ماهم میومد امسال هنوز نیومده نمیدونم پنجره رو عوض کردیم نیومد یا هنوز وقتش نشده

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)
مورچه بالدار هرسال چند روز میاد فکر کنم ۱ ماه هرکاری هم کنی باز میاد وقتش بگذره خودش دیگه نمیاد.خونه ...

اره اتاق من پنجره داره ، يعني از پنجره ميان ، اخه هميشه بستس ، پس يعني الان ك ديگه نميان فصل جفتگيريشون تموم شده ، واي خدا من طاقت ندارم سال بعد باز بيان😭

مورچه بالدار هرسال چند روز میاد فکر کنم ۱ ماه هرکاری هم کنی باز میاد وقتش بگذره خودش دیگه نمیاد.خونه ...

من با سم كامن و حشره كش برقي از شرشون خلاص شدم شما هم اگ دوباره ديدين همين كارو بكنين 

نفت گاز سوخت ماشین تو ایران فقط اتوبوس و کامیون گازوایلی ان ولی خارج ایران سدان هم هست گازو ایلی

خودتون استفاده كردين؟ نتيجه داده؟ نحوه ي استفاده اش چجوريه 😭 ؟ اتاق رو بو پمپ بنزين ميگيره

خودتون استفاده كردين؟ نتيجه داده؟ نحوه ي استفاده اش چجوريه 😭 ؟ اتاق رو بو پمپ بنزين ميگيره

والا من یه بار از خواب بیدار شدم دیدم یه‌گوله سیاه کنار دیوار تو اتاق خواب هست رفتم دیدم همش مورچه

به شوهرم گفتم بپر گاز و ایل بگیر که به فنارفتیم

اونم رفت گرفت اورد اول پاشید روشون و جمعشون کرد بعد تو لونشونم زد و رفتیم بیرون اون رفت سرکار منم خونه مامانم

شب که برگشتیم اثری از مورچه نبود بوام فقط تو اتاق خییلی کم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اتاق من پنجره داره ، يعني از پنجره ميان ، اخه هميشه بستس ، پس يعني الان ك ديگه نميان فصل جفتگيري ...

نمیدونم از کجا میان پنجره ماهم بسته بود باز میومدن

من با سم كامن و حشره كش برقي از شرشون خلاص شدم شما هم اگ دوباره ديدين همين كارو بكنين 

کاری باهامون نداشتن میومدن میرفتن.بچه دارم نمیشه سم زد