2777
2789
عنوان

درگیری با خواهر شوهر نادان

485 بازدید | 44 پست

دیشب خونه ی مادرشوهرم بودیم خواهر شوهرم یه حرفی زد که پسر ۱۲ ساله ی من به شوخی یه جوابی بهش داد که الحق به جا و درستم بود...اینم رفت تو آشپزخونه شروع کرد به غر زدن و بد و بیراه گفتن به بچه...که این بچه چه بی ادبه...تربیت نداره...بی ادب بزرگتر حالیش نمیشه...منم معمولا خودمو دخالت نمیدم ولی خیلی عصبانی شدم جلوی شوهر و پدر و مادرش گفتم چته دهنتو باز کردی همینطوری برا خودت حرف میزنی؟ از کجا فهمیدی بی ادبه؟؟؟اون بی ادب تره یا تو؟؟ دفعه آخرت باشه با بچه ی من اینطوری حرف میزنی!!!

هیچ کدوم صداشون درنیومد...هنوز اعصابم خورده از دست اون دختره ی نادون رو اعصاب!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

باید ببینی اگه یه بچه ۱۲ ساله به خودت اون حرف رو میزد میگفتی بی ادبه یا نه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

از  بی ادبی  بچت طرفداری نکن که فردا به خودت  حرف میزنه زمین گرده😂😂😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
باید ببینی اگه یه بچه ۱۲ ساله به خودت اون حرف رو میزد میگفتی بی ادبه یا نه

فردا به خودش حرف میزنه حالش دیدنیه😂

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
فردا به خودش حرف میزنه حالش دیدنیه😂

ببین من واقعا نمیدونم اون عمه چی گفته و بچه چی جواب داده؟ ولی خواهر خودم یه پسر ۱۳ ساله داره اگر به کسی حرفی بزنه، خواهرم اصلا طرفداریشو نمزکنه به بچه ش تذکر میده که فلانی ازت بزرگاره و هرچی گفت احترامش واجبه، به اون شخص هم میگه پسرم نزدیک دوره بلوغشه لطفا یه مقدار رعایت کنین که حالت تهاجمی و جواب دادنش از سرش بیفته. به هیچ وجه جلو پسرش هم نمیگه که پرروتر بشع

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2810