2777
2789
عنوان

درمان تخمدان پلی کیستیک

17209 بازدید | 52 پست

سلام دوستان روزتون بخیر

برای درمان تخمدان پلی کیستیک (بعضیا میگن درمان قطعی نداره ولی کنترلش میشه کرد) 

درمان گیاهی سراغ دارین برای این مشکل که خودتون یا آشناهاتون نتیجه دیده باشن مثلا دمنوشی گیاهی که گیاهی باشه

(قبلا زیرنظر دکتر زنان داروهای شیمیایی مصرف کردم نتیجه نداده و میخوام گیاهی درمان کنم) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عرق رازیانه زمانایی ک پریود نیستی   وزنتو بیار پایین

رازیانه برای تخمدان خیلی خوبه ولی میگن برای سینه ها برعکس عمل میکنه و باعث کیست سینه میشه حالا نمیدونم چقدر صحت داره

منم مبتلا هستم،متفورمین میخورم،عسل و سیاهدونه هم میگن خوبه امروز تازه میخام بخورم 

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بیشتر ببینید

من تنبلی تخمدان داشتم با دارو باردار نشدم ماهی که دارو نخوردم بجاش دمنوش مریم گلی و گزنه خوردم تو ده روز پریود هرروز صبح ناشتا عسل سیاهدونه خوردم. زیر شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم هرشب و به شدت گرمیجات خوردم و باردار شدم. 

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بیشتر ببینید
از روز چندم باید بخورم؟ الان روز دوم قاعدگیمه

از الان بخور از روز اول میتونی بخوری تا آخر دم کن ی فنجان صبح ی فنجان ظهر و یکیش هم موقع خوابیدن مال من با این روش رفت و پیاده روی کن ببین ک چطور میریزن

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
متفورمین فقط برای کاهش قند خونه 

ویتامین ای،باریچ هم داده،چیزای گرمم میخورم،میخام اقدام کنم ماه بعد

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بیشتر ببینید
رازیانه برای تخمدان خیلی خوبه ولی میگن برای سینه ها برعکس عمل میکنه و باعث کیست سینه میشه حالا نمیدو ...

الان از شما شنیدم گلم ممنونم از راهنماییت ازین به بعد کمتر مصرف میکنم

من تنبلی تخمدان داشتم با دارو باردار نشدم ماهی که دارو نخوردم بجاش دمنوش مریم گلی و گزنه خوردم تو ده ...

میشه بگی چیا خوردی؟؟من موز،خرما،انجیر،ریشه کاسنی،عسل میخورم،از امروزم میخام سیاهدانه هم بخورم،ب نظرتون درمان میشم؟میخام پسردار بشم

بیشتر ببینید
من تنبلی تخمدان داشتم با دارو باردار نشدم ماهی که دارو نخوردم بجاش دمنوش مریم گلی و گزنه خوردم تو ده ...

چقدر خوب

میشه بگین از هرکدوم چجوری و چه مقدار در روز مصرف کردین ؟