2777
2789

باید داغ کنی من توارایشگاه دیدم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو دستگاهش بذار 

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
یه ظرفی رو بزار رو گاز داغ بشه خشاب و بزار توش تا موادش باز بشه بعد استفاده کن.البته وقتی میخوای است ...

اگه تو دستگاه مخصوص گرم کن نذارید میچسبه به دست و پاتون کنده نمیشه، من یه بار این بلا سرم اومد، آب جوش کافی نیست

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
واقعا مگه به اندازه کافی داغ بشه کافی نیست

میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبناکه. باید دستگاهش باشع

واسه استفاده تو خونه باید از این قوطی ای ها بخری و پدش رو هم بخری خیلی راحت تره...

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
میدونی داغ داغ که باشه باعث سوختگی میشه، سرد تر هم که بشه راحت از غلطک نمیاد بیرون، خییییلی هم چسبنا ...

از اینا هم خریدم میدونی من به هوای بدون پد داشتم اینو میخریدم فک کردم بدون پده این 

از اینا هم خریدم میدونی من به هوای بدون پد داشتم اینو میخریدم فک کردم بدون پده این 

بدون پده، ولی با آب جوش خوب روون نمیشه که یه لایه تر تمیز رو پوستت درست کنه، میچسبه کنده نمیشه، دستگاه گرم کن میخواد