2777
2789
مادر بزرگم قبل از اینکه فوت کنن بسراش خیلی اذیتش کردن اونم نفرینشون کرد و گفت من میریم از این دنیا ولی شما چی خلاصه مادر بزرگم فوت کرد ولی بسراش وضع هرکدوم یکی بدتر از دیکری داره میشه
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
یه بنده خدایی در حق یکی از دوستهام بد نامردی کرد و بعد یکسال دوستی و قول ازدواج ولش کرد و رفت البته اینم بگم که دوست من خیلی سفت بود و اون پسره چون به خواسته هاش نرسید بهونه گیری کرد و رفت و بین تمام دوستهای مشترکشون آبروی این طفلک رو برد که من با این بودم و این حرفها گذشت و گذشت و بعد 2 سال پسره بلایی به سرش اومد که اومد و به غلط کردم افتاد بابای پولدارش ورشکست شد خود پسره تصادف کرده بود و شل میزد و خلاصه درسشم ول کرده بود دوستم روزی که پسره داشت میرفت بهش گفت واگذارت کردم به صاحب اسمت امیدوارم بابت آبروی بربادرفته ام خواری و ذلتت رو ببینم و دید
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
وای بچها یک روز منو برادرم دعوامون شد گفت من قسم قران میخورم این حرف نزدم بهش گفتم منم واگذارت کردم به همین قران فردا صبح باید انتقامم ازت بگیره وای فرداش اومد بدبخت باش سوخته بود سرکار به همکاراش گفته بود نفرین خواهرم گرفت الان دیگه میترسه ازم اذیتم کنه یا سر به سرم بزار ههههههههههههههههه
2804
اون موقعها که خونه عموم زندگی میکردم هر وقت منو کتک میزد شبش ازشوهرش به هر بهونه ای کتک میخورد نشده یکروز منو نزنه و اشکم درنیاره الا اشک خودش اومده بایین
مادر شوهرم خیلیییییییییییییییییی اذیتم کرد توی 6 سال زندگیم .. (یکبار که به سمتم حمله کرد )جلو بچه هاش فقط بهش گفتم واگذارت می کنم به خدا ..

دقیقا از زمانیکه باردار شدم ،،اونم سرطان گرفته (7 ماهه) و به علت شیمی درمانی و پرتو درمانی ،،دکتر منع کرده منو ببینه و اگرم شوهرم میره نباید تایم طولانی اونجا باشه و حتی دست هم نباید بده ...

شاید فکر کنین بدجنسم ولی من هنوز نبخشیدمش ..................
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
من که اعتقادی به این حرفا ندارم
آدم به هرچی فکر کنه همون براش اتفاق میفته...
اینهمه دزد و قاچاقچی و جنایتکار و .... اگه قراره تاوان بدن همشون پشتشون نفرینه دارن راست راست میچرخنو زندگیشونو می کنن ... واسه تسلای خودمون میگیم اون دنیا تاوان میدن.... اینو نگیم چی بگیم...
2805
2801