2777
2789
عنوان

برنامه براامتحان نهایی

152 بازدید | 12 پست

سلام سلام سلام 

میدونید که کمتر یک ماه تا امتحان ها مونده حرف با کلاس دوازدهم هاست ایا الان برنامه ای برا امتحان

دارید واین که حضوری باشه خانواده هاتون میزاره برید مدرسه امتحان بدید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضورتون اجباریه ، ما پارسال تو شرایط کرونا حضوری بودیم و همه بودن 

پارسال خواب شما بیشتر کلاساتون حضوری بود ولی حداقل یک کلاس حضوری هم نداشتیم که بریم امتحان بدیم حضوری واین پارسال شرایط کرونابهتربود الان بیشتر شهرها قرمز وسیاه است وضع کرونا بدترشده

شما ۳۰ درصد کتاب هاتون مجازی بودد ولی ما ۱۰۰ درصد هیچ نفهمیدیم

بله سی درصد پایانی  و ترم دوم ، ک خب عملا ترم دوم تعداد سوالات بیشتری داره 

ی مورد دیگ اونم اینکه ، پارسال اولین بار بود ک همه چنین شرایطی رو تجربه میکردن ، و از زمانی ک کرونا امد تا ۱ فرودین هیچ کدوم از معلممامون ن گروهی تشکیل داده بودن ن درسی توضیح داده بودن ، بعد عید همون باقی مونده ریخت سرمون ، ولی بهرحال امسال دیگ  همون دبیرای ما با اسکایپ درس میدن ، ولی در هر صورت سخته شرایط 😓 خداروشکر ک ما تموم کردیم

شما ۳۰ درصد کتاب هاتون مجازی بودد ولی ما ۱۰۰ درصد هیچ نفهمیدیم

اره والاا😥

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍