2777
2789

آیا دقت کرده اید برخی افراد، خصوصا برخی افراد مسن، با وجود اینکه از نظر ظاهری اصلا در وضعیت مناسبی قرار ندارند، اما بسیار دوست داشتنی هستند ؟

تحقیقات نشان میدهد انرژی که افراد از حضور شما دریافت میکنند، به عواملی بسیار عمیق تر از ظاهر باز میگردد. در حقیقت ضمیر ناخودآگاه افراد مسئول نهایی بررسی شماست و خبر خوب این است که ضمیر ناخودآگاه کاری با چهره ندارد، بلکه قدرت و انرژی حضور را احساس میکند و ظاهر و چهره، درصد بسیار کمی از ارتباط شما با دیگران را تعیین میکند. در حقیقت وجود و قدرت اثر شما  در ابعاد دیگر وجودتان آنقدر زیاد است که حین حضور در اجتماع، چهره فقط نقش شناسایی شما توسط دیگران را بر عهده دارد.

در مقالات متعدد توضیح داده ایم که هوشیاری انسان است که به همه جهان معنا میبخشد. بازهم مثالی تکراری ولی مهم برای درک بهتر : شما اکنون درحال نفس کشیدن بودید اما توجهی به آن نداشتید(تا اینکه ما توجه شما را به آن بردیم و گویی به آن هستی بخشیدیم). پهنای توجه انسان بسیار محدود است و این، دقیقا چیزی است که در مورد چهره نیز وجود دارد. در حقیقت وقتی در همه ابعاد انسان ارزشمندی شوید، تمام پهنای تمرکز محدود انسانهای افراد خود را با چیزهایی پر میکنید که چهره، جایی برای ورود به آن پیدا نمیکند و فقط به عنوان یک عامل برای شناسایی شما عمل خواهد کرد. کافیست تاثیر گذارترین شخصیت های جهان را در طول تاریخ بررسی کنید تا متوجه شوید چطور همه آنها را دوست داشتنی میدانند(با وجود اینکه بنظر میرسد چهره جذابی ندارند).

نکته دیگر این است که شما میتوانید حتی درک دیگران از چهره فعلی خود را تغییر دهید. همچنین، مغز انسانها هرچقدر بیشتر چهره یک فرد را ببیند، راحت تر میتواند آنرا پردازش کند و در نتیجه افرادی که بیشتر آنها را ببینید، ظاهری زیباتر و جذاب تر از نظر شما خواهند داشت.

💛رازهایی که هر زنی باید بداند♥️راز ۲💚راز ۳💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا

مادر شوهر من مدام از دختراش تعریف میکنه. اینقدر میگه تو ذهن همه خیلی خوب به نظر میان. در صورتی که یکیشون متوسط بالا و اون یکی اصلا ظاهر زیبایی نداره.

من هم تا چند سال پیش ظاهرم را دوست نداشتم.

تا توی چند تا جمع بهم میگفت وای چه خوبی چه خوب موندی یا میگفتن جذابی. الان بیشتر خودم را دوست دارم.

خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدی 

من تازه زدم. اولش پررنگ بود. بعد یک هفته شستم. بهتر شد. ولی هنوز نرفتم ترمیم. احتیاج به ترمیم داره. ولی روی خطای خود ابروم زد. 70 درصد رضایت دارم.1500 دادم