2777
2789

@نی_نی_یار_شب    

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نی_نی_یار_شب    

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
چقدر هم که اصرار میکنید نره   پنجاه نفر نی نی یار و تگ کردن..مثل کوه پشت همید

بره بسلامت،خدا به همراهش😂😂😂😂⁦✌️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

سلام

دلیل تعلیقی کاربری منو میگین؟

اومدم دیدم تعلیق شده 

من چند ماهی هست هیچ تاپیکی نزدم 

دعوایی هم با کاربری نکردم 

🙂💔ای کاش قبل اینکه تعلیق کنین حداقل تذکر بدین بگین بابت چیه هر روز یه چیزی ممنوع میشه شاید کاربری ندونه ... تا میای سایت یه چیزی میگی در جا تعلیق 

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_پنج    

اشکها حرفهایی هستن که قلب نمیتونه بگه...🥺🙂
@دختر_گرانبها     سلام عزیزم خوشحال میشیم به سایتمون که تازه تاسیس شده سر بزنید حضو ...

سلام عزیزم

مرسی از دعوت تون 

خیلی خیلی خوشحال شدم 

حتما حضور خواهم داشت❤🙏🌹

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

سلام عزیزم مرسی از دعوت تون  خیلی خیلی خوشحال شدم  حتما حضور خواهم داشت❤🙏🌹

یک دنیا ممنون لطف میکنید

مدیرشون هم خانم هستن و فکر میکنم بشناسید ایشون رو 

باز ممنونم❤🩷🧡