2777
2789

اول اون عادتت رو ترک کن،بعد میتونی انگیزه جور کنی و به درست برسی عزیزم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هدفت فکر کن به اینکه یه روز قراره تو  موفق ترین دختر فامیل بشی و از خودت راضی باشی

صدرصد پشبمون میشی فکر کن یه امتحان ساده هس 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

شما اگه درس بخونین و یه رشته خوب قبول شین بعدا استقلال مالی دارین و نیاز نیست محتاج کسی باشین این خودش یه چیز خیلی خوبه

هر چند صرفا نه هر رشته ای یک رشته خوب

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اول اون عادتت رو ترک کن،بعد میتونی انگیزه جور کنی و به درست برسی عزیزم

ااا شمام نظر دادی تو تاپیکم ک حذف شد راستی دستت درد نکنه راهنماییم کردی😍🥺الهی خیر ببینیییی😍🙂و سلامت باشی و همچنین عزیزانت آرزوی بهترینها برات دارم توروخدا شمام برای من دغا کن🥺😍♥️

بچه ها میشه برای حاجتم یدونه آیت الکرسی بخونید منم براتون دعا میکنم🙏

اجرتون با فاطمه زهرا🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

آره میشه خیلیا پشیمون میشن به فکر کنکور باش فقط 

وقتی کنکور بدی دانشگاه قبول بشی وارد محیط تازه ای میشی خیلی خوبه 

موفق باشی 

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

خیلی زیاد پشیمون میشی همین

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

فک کنم کنکور دادی زیر کولر نشستی 😐خراب کردی بدجور استرس خاصی داری ۱۲ سال درس خوندنت هدر رفت.

دوباره یه سال از زندگیتو باید صرف درس خوندنت کنی‌.از بیرون رفتن از همه چی میمونی😐بعدشم سال دوم خوندم انگیزه به خصوصی میخاد 

ولی فک کن الان سختی میکشی بعد از کنکور برمیگردی زیر کولر میخوابی گوجه سبز میخوری😍خیالتم راحته

انشالله رتبت عالی بشه

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
ااا شمام نظر دادی تو تاپیکم ک حذف شد راستی دستت درد نکنه راهنماییم کردی😍🥺الهی خیر ببینیییی😍🙂و سل ...

قربونت گل😉⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒