2777
2789
عنوان

چرا تاپیک پرید🥺🥺

107 بازدید | 9 پست

من داشتم میخوندم راستی بازم دم همتون گرم کمکم کردین نطر دادین الهی خیر ببینید خدا الهی خوشبختتون کنه دشمن شاد نشین هیچ وقت :) 

ولی میشه اینم بگید که الان تایپکم زد تعطیل شد يعني دیگ برای همیشه پاک شد انگار هیچ وقت نبوده؟ و من تعلیق شدش اکانت قبلیم 1 سال داشتمش الان ینی پاک شده؟ هیشکی نمیتونه ببینه محتوا و تایپک داخلش رو مرسی♥️♥️🙏🙏

بله فقط نام عنوان و میشه دید خود تاپیک و نه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نه کسی نمی تونه دیگه بره تو پست ها و تاپیک هات حتی خودت

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چای شیرینا باز گزارش زدن

چای شیرینا چیه😂 یعنی جی؟ اره موندم چرا و عقده چی و دارن گزارش میزنند زشته برای تاپیک داستان ها گزارش زد

ازدواج آسونه.. خوشبختی سخته🍁 شبا گریه کنم روزا بخندم،بسا دشمن نداند حال و دردم اگردشمن بداند حال و دردم،برم زیر زمین و برنگردم🍁
چای شیرینا چیه😂 یعنی جی؟ اره موندم چرا و عقده چی و دارن گزارش میزنند زشته برای تاپیک داستان ها گزار ...

خودشیرینن دیگه بدبختا عقده دارن هیچجا ادم حسابشون نمیکنن عقده هاشونو میارن اینجا

خودشیرینن دیگه بدبختا عقده دارن هیچجا ادم حسابشون نمیکنن عقده هاشونو میارن اینجا

قلم بشه انگشتشون😂😂