2777
2789
پسر منم علایم نداشت دندون در اومد من اصلا نمیفهمیدم کی دندون در می یاره ولی دخترم برای هر دندونی کلی بی قراری میکرد یک دفعشم اسهال شد البته الان 20 ماهشه دندونای خوشگل ردیف تو دهنشه همه دهنش پره دندونه
اینم سایت ما برای علاقه مندان به حیوانات .

www.dampezeshkoshoma.blogfa.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ها چرا نمی یاین به تاپیکی که گفتم چون اون جا من کلی پست راجب همین موضو ع گذاشتم اونجا بحث تخصصیش همینه.
خدایا تمام آرزو هامفقط برای لبخندش.نظرت چیه؟قبوله؟؟؟ اره؟؟؟ممنونم خدا جونم.
خوب اینو. میدونیم همه بچه دندون در می یاره دستش همش تو دهنشه میتونه میکروبی چیزی وارد دستگاه گوارش بشه واسهال ایجاد کنه یا همون مسئله موکوس یا اب دهن که مدفوع بچرو شل میکنه البته همه این اسهالا خفیف هستن وبچه حالت ناخوشی نداره

بیاین اونجا تا بهتر مطالب رو جم وجور کنیم ویک نتیجه کلی بگیریم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=5&threadID=585209
من نتیجمو گرفتم تا صد سال دیگه هم میگم اسهال دندون وجود داره دکتر دختر من روزی 100 تا بیشتر مریض میبینه خودشم ازین دکتر الکی ها نیست 6 ماهه سالو امریکاست از امریکا مریضاش می ان ایران ببیننش وقتی اون بگه یعنی هست چون مریض زیاد میبینه میگم روزی صد تا اغراق نمیکنم 5 نفری میریم تو اتاقش

من فقط اینو میگم که تو علومی از جمله علم پزشکی تجربه حرف اولو میزنه تا درسای اکادمیکی که اقایون اطبا تو دانشگاه گذروندن همه این علوم هم با ازمایش وخطا شکل گرفتن چیزی که همه مادرا جمیعا بر صحتش تاکید دارن نمیتونه غلط باشه ما یکدونه بزرگ کردیم اونا چند تا

این اقایون دکترا هم تو دوران تحصیل هیچی اموزش نمیبینن فقط تو اون 2 سال اخر که رزیدنت میشن وکیس میبینن تو بیمارستان تازه تازه دکتر میشن

مامان نیکی مامان مانلی بابا بیاییین به تایپیک من کلی پست راجب این موضوع گذاشتم با تجربه های خودتون یکی کنین بهش فکر کنین بعد یه نتیجه گیری کنین
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=5&threadID=585209