سلام برنج در بیار پاک کن قشنگ سنگ ریزه ها و چیزای سیاه داخل بگیر بعضی ها پاک شده هستن
یعد اب بریز داخلشون یکی دوبار ابشو خالی کن
بعد نصف روز بهتره برنج شمالی خیس کنی 2 تا بند انگشت اب روش باشه داخل اب و یکی دوتا قاشق چای خوری نمک بریزی
بعد برنج بزار روی گاز کنارش وایستا وقتی یه کم از سفتی در اومد و هنوز وسطش سفت بود دم بزار خییلی سفت سفت نباشه و خیلی نرم هم نشه ک شفته بشن
بعد ابکش کن روش اب سرد بگیر اندازه دوتا لیوان..
بعد بریز داخل قابلنه روش هم یکم روغن خوراکی بریز و با قاشق دور هاش جمع من وسط و چند بار قاشق چند چا فرو من در بیار ک حفره ایجاد بشه بعد سر قابلنه رو با دمکنی بزار
بعد زیرش 10 دقیقه زیاد کن شعله پخش من هم باشه بعدش هم کمش کن تا 40 دقیقه ای 50 دقیفه دم میکشه
بعد سرش باز کردی دیدی دم کشیده تا داخله بهمشون بزن ک بهم نچسبن دوباره خم روغن بده رو برنجا و تموم