2777
2789

یعنی وضعیت نمیزاره دیگه پس چرا استاتوس میزاره؟

معنیش ی چی دیگس؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درگیره بذار تو حال خودش باشه

میگم no status یعنی استاتوس نمیزارم یا همون استوری وات یا من اشتب میکنم؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 
خوشم میاد جمله رو هم کامل ننوشته اینی که نوشته میشه ن استوری

پس کلا غلطه دیگه ن؟

ن غلط که نیس منظورش رو رسوند نوشت ن استوری 

مرسی

داشتم مینوشتم حذف کردی گلی 😅

برنج تازه رو نمیدونم
ولی من همسرم ایرانی گرفته بود اینجوری گذاشتم خوب شد:
اول تو همون قابلمه ای که میخوای بپزی بشورش، با آی گرم، زیاد هم نشورش که خورد نشه، آخر سر اندازه ی یه بند انگشت آب روش بمونه، نمک هم همون موقع بزن بهش.
بذار یه ساعت بمونه، بعد بذار رو شعله ی متوسط آروم آروم واسه خودش بپزه، همش نزن، شعله شم زیاد نباشه، اگه زیاد باشه لعاب زیاد میده خوب درنمیاد.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید

سلام برنج در بیار پاک کن قشنگ سنگ ریزه ها و چیزای سیاه داخل بگیر بعضی ها پاک شده هستن

یعد اب بریز داخلشون یکی دوبار ابشو خالی کن 

بعد نصف روز بهتره برنج شمالی خیس کنی 2 تا بند انگشت اب روش باشه داخل اب و یکی دوتا قاشق چای خوری نمک بریزی

بعد برنج بزار روی گاز کنارش وایستا وقتی یه کم از سفتی در اومد و هنوز وسطش سفت بود دم بزار خییلی سفت سفت نباشه و خیلی نرم هم نشه ک شفته بشن

بعد ابکش کن روش اب سرد بگیر اندازه دوتا لیوان.. 

بعد بریز داخل قابلنه روش هم یکم روغن خوراکی بریز و با قاشق دور هاش جمع من وسط و چند بار قاشق چند چا فرو من در بیار ک حفره ایجاد بشه بعد سر قابلنه رو با دمکنی بزار

بعد زیرش 10 دقیقه زیاد کن شعله پخش من هم باشه بعدش هم کمش کن تا 40 دقیقه ای 50 دقیفه دم میکشه 

بعد سرش باز کردی دیدی دم کشیده تا داخله بهمشون بزن ک بهم نچسبن دوباره خم روغن بده رو برنجا و تموم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
داشتم مینوشتم حذف کردی گلی 😅 برنج تازه رو نمیدونم ولی من همسرم ایرانی گرفته بود اینجوری گذاشتم خوب ...

ویییی مرسی دیروز شور شد الان دوباره قراره بزارم مرسی ی دنیا ممنونم

سلام برنج در بیار پاک کن قشنگ سنگ ریزه ها و چیزای سیاه داخل بگیر بعضی ها پاک شده هستن یعد اب بری ...

مرسی خانومی انقد تایپ کردی وقت گذاشتی دیروز خراب شد امروز دوباره قراره بزارم واقعا دستت درد نکنه