2777
2789
عنوان

نق نق پسرم

135 بازدید | 10 پست

خدایا ۲۶ ماهشه پسرم کلا زیاد نق نق میکنه اعصابمون رو داغون کرده تو خواب و بیداری دیوانه شدم کمک کنید هرکاری میکنم نق میزنه

تو رو خدا کمکم کنید پیر شدم بعضی اوقات کاری میکنه خودمو حسابی میزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی میفهمم خیلی خسته ای اما باور کن بچه ها همینجورین دختر منم یه مدت خیلی نق میزد اما الان بهتر شده زیاد اهمیتی نده بچه ها باهوشن متوجه میشن اهمیت نده درست میشه هزیزم

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

مال منم اینطور بود شربت بی بی سد دادم خودی شد گیاهی مخصوصه نوزاد و کودک هستش

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

نه پسر من هیچیش نیست، فقط خیلی خودخواه و راحت طلبه فداش بشم الهی،خواهرش جرات نداره به وسایلاش دست بزنه کولی بازی درمیاره شدییییید، الهی قربون دختر صبورم بشم😀😀

دلخوشی ها کم نیست ، دیده ها نابیناست..

پسر منم حوصلش سر بره یا گرسنه باشه، یا خوابش بیاد، نق میزنه و لجبازی میکنه شدید

هر وقت سرش گرمه و با بقیه بازی میکنه بیرون میبرمش خوبه

شما دلیل نق زدنشو باید بدونی چیه