بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلبرگ جونم یه دکتر حتما برو تا قرصای تقویتیو اینچیزا بهت بده خودتم چیزای مقوی بخور فقط عسل زیاد نخور
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
گلبرگ جونم اون نی نی تو دلت فقط تو پشتو پناهشی خواهشا مثبت فکراتو بکن
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
گلبرگ جون اگه شوهرت مشکلی نداره میتونی یه نفر استخدام کنی هم کمک حالت باشه هم بچه تو واست نگه داره چون چند ماه آینده دیگه نمیتونم نی نی تو زیاد بغل کنی
میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید.
گلبرگ خوب تو نرو اونجا بگو مادرت بیاد پیشت تو که خودت هیچ جوره راضی نمیشی بری