2777
2789
عنوان

آرام بخواب سام کوچک من...

| مشاهده متن کامل بحث + 32019 بازدید | 198 پست
مژگان عزیزم، مادر نازنین و دل شکسته! در مقابل غم بزرگت هیچ حرفی لایق آن نیست که درمقام تسلیت گفته بشه.
سام عزیزِ دل ما دوستان تو هم بود. همیشه در قلب ما اون همه معصومیت کودکانه زنده است. قلب پسرکت زندگی می بخشد و اونهمه محبت و امید و شجاعت تو از یاد نخواهد رفت.
کاش می تونستم در این روزهای سخت کنارت باشم
:(
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
یگانه عزیزم بهت تسلیت میگم

یگانه گلم بدون سام همیشه برای ما تو قلب و یادمون زنده ست

فردا یک راز است,نگرانش نباش,دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور, اما امروز یک هدیه است قدرش را بدان نمیتوان برگشت و آغاز خوبی داشت ولی میتوان آغاز کرد و پایان خوبی داشت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یگانه عزیزم امشب که شب اربعین سالار شهیدان هستش سام کوچولوی تو هم حتما پیش علی اصغر امام حسین هستش فارغ از اینهمه درد و رنج.

خدایا به ابروی علی اصغر شش ماهه امام حسین به مامان بابای سام تحمل این مصیبت یزرگ رو بده.

یگانه جان دردت عظیم است و زبان قاصر اما تسلیت همه ماهارو پذیرا باش.
یگانه عزیزم

دراین 14 ماه قدر تمام خلقت مادرانگی کردی و این واژه ی *مادر* عجییییییییییییییییییییییب برازنده ی وجود توست.

ایمانت رو ستایش میکنم .

نیازی نیست بگم من و دیگر بچه های تاپیک دعا رو در غمت شریک بدون , چون ... راستی راستی ما خودمون صاحب عزاییم.

سام جاودان نازینین, هوای مادرت رو داشته باش
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
من خیلی بفکر این پسر کوچولوی نازنین در این چند ماه بودم .مطمئنم با این کار بزرگی که این مادر عزیز انجام داده صبرش بسیار بیشتر خواهد شد. مار و در غم خودت شریک بدون عزیزم
وااااااااااااای خدا نمیدونم چی بگم.تصورش هم سخته...یگانه جون تسلیت میگم. برات ارامش و صبر زیاد رو از خدا میخوام.خیلی سخته...خدایا به هیچ پدر و مادری مرگ فرزند رو نشون نده.امین
مژگان جانم

به اندازه ای درد توی سینه ات داری که هیچ کلامی تسلا بخش نیست
کلمه مادر زین پس برام با نام شما معنی میشود .

کاشکی میشد کنارت بودم کاشکی میشد همراهت بودم
تابزرگی و مادری رو ازت یاد می گرفتم .

دوست نازنیم علاوه بر تو و همسرت بخودم هم تسلیت می گم
بخاطر اینکه یکی از بهترین دوستانم غمگین و دردمندهست و من نمیتونم
کاری براش انجام بدم .