2777
2789
عنوان

آرام بخواب سام کوچک من...

| مشاهده متن کامل بحث + 32019 بازدید | 198 پست
اگر این ها حتی خیلی خیلی کم...مرهمی باشه روی دل داغدار مادر سام..پس ما رو در غم خودت شریک بدون...خدا فلبت را آروم کنه یگانه جان...
همتم بدرقه ی راه کن ای طائر قدس
که دراز است ره مقصد و من نوسفرم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام واقعا از این خبر متاسف شدم . ایشالا خدا به پدر و مادرش صبر بده. خدایا اگر دختر منم زنده بود الان 14 ماهه بود ولی دختر من 10 ماه پیش فوت شد و رفت پیش خدا الان براش خوشحالم که الان پیش فاطمه زهرا هست و حتما خوشحاله. سام عزیز هم تازه به اون بچه های شاد ملحق شده حتما همین طوره جای اونا خیلی بهتر هست از همه ما زنده ها. اونا شاد و رها هستن از همه درد و رنج های دنیایی. فقط صبر و صبر و صبر را از خدا برای خانوادش طلب میکنم همانا با یاد خدا دلها آرام میگیرد
سلام به همگی

بی شک گاهی بیان عمق و وسعت دردی که بر جان و دل و روح و زندگی آدمها ریشه میزنه ممکن نیست و درد من هم .
بی شک گاهی بیان روزها و ماهها و سالهایی که با رنج میگذره ممکن نیست و رنج من هم .
بی شک گاهی بیان عظمت عشقی که در قلبت بالنده میشه ممکن نیست و عشق من هم .
بی شک گاهی بیان حسرتی که بر دلت جاودانه میمونه ممکن نیست و حسرت من هم .
بی شک گاهی ...و گاهی ... و گاهی ...

بعد از اون روز لعنتی و ایست تنفسی سام و آمبولانس و بیمارستان و اورژانس و ایست قلبی و احیا و دوباره ایست قلبی و دوباره احیا و... رسیدیم به روز تصمیم ، چه تصمیمی ، چی میتونست منو وادار به دل کندن از جسم عزیزترین عزیزم بکنه ، کی میتونست ،میدونستم باید چه تصمیمی بگیرم و نمیتونستم

چه کار کنم ، راه درست کدومه ، بذارم بمونه و اینجوری که میگن عذاب بکشه ، یا ...
کجا برم ، از کی بپرسم راه درست کدومه ، کاش خدا از عرش میومد پایین و بهم کمکی میکرد ...

از مسیحا خواستم برام تفالی به حافظ بزنه ، نیتی که کردم و از سام عزیزم خواستم که مامان بگو من درمانده چه کنم ، من مادر چه کنم ، من پا در گل چه کنم

و چه زیبا این پسر آسمانی من جواب داد ، صدای اس ام اس رو که شنیدم و دستی که بازش کرد ، مسیحا یادت هست که ...

مژده وصل تو کو کز سر جان برخیزم
طایر قدسم و از دام جهان برخیزم
به ولای تو که گر بنده خویشم خوانی
از سر خواجگی کون و مکان برخیزم
.
.
.
سرمو گذاشتم کنار گوش خوشبوی سام و زمزمه کردم

"عزیزکم من صاحب اختیار بدن نازنین تو نیستم ، این به اصطلاح رضایت ها و امضاها فقط تشریفاتی هست برای اینکه خودت تصمیم بگیری که میخواهی قسمتی از تو بمونه یا تمام بری ، و من هر آن تصمیمی که تو بگیری رو دوست دارم ، حتی اگر برام سخت باشه ، حتی اگر نتونم تحمل کنم و بمیرم آرام جانم "

و همسرم رفت برای انجام تشریفات قانونی...

از ته راهرو دیدم چند نفری رو به هیات پزشک که دارن میان طرف اتاق سامی ، تا حالا ندیده بودمشون ولی شناختمشون ،
معاینه قبل از پیوند
قبل از ورودشون از اتاق آمدم بیرون و ته راهرو دور از اتاق سام نشستم و سرمو توی دستام گرفتم و منتظر شدم
نمیدونم چند هزار سال طول کشید
نمیدونم چه نظری در مورد آزمایشات انجام شده و ... دادند
از اتاق دور بودم و نشنیدم ، نمیخواستم هم بشنوم
فقط با چشم بسته منتظر موندم
و سام تصمیمشو گرفت ، تصمیم گرفت که کامل بره و رفت ...

ودست کوچک زیباش در لحظه پرواز توی دستم بود و شصتم روی نبضش و این بزرگترین خوشبختی دردناک من بود
.
.
.

از نگاه مادرانه من پیوند سام با تمام دنیا با موفقیت انجام شد ، پیوند او با قلب تمام کودکان عالم ، با نگاه تمام کودکان عالم ، برای من در چشم و در هر تپش قلب کودکی صدایی و نگاهی از سام هست

از لطفی که همه دوستان در تمام این یک سال و اندی به ما داشتند ممنونم ، از دعاها ، دلگرمی ها ، امیدها ، قوت قلبها و ... این آخر از همه پیام های محبت آمیز و تسلی بخش

و این هم عکسی از سام تقدیم به همه کسانی که دوستش دارند و همیشه به یادش هستند

how to make gif
How to make gif
پرواز با تو باید ...
گر پر شکسته در باد ...
یگانه عزیز درود بر تو که احساس میکنم در نوشتهایت لحضه ای خدا را دیدم.گریههههههههههههه
سام عزیز امروز در اسمانها به داشتن چنین مادری میباله .......عزیزم الهی بمیرم برات من رو هم در غم خودت شریک بدون .........اشکم بند نمیاد قلبم داره میسوزه خداییییییییییییییییییییییا .....گریهههههههههه
همیشه به خاطر داشته باش: کسی در جایی به خاطر وجود تو خوشبخت است