2777
2789

انقدددددددد دلممممم پسرررررر میخاد از یه طرف میترسم باردار بشم دختر بشه از یه طرفم از کرونا میترسم دخترم ۴ سالشه خودمم ۲۵ سال شما ها چی  بچه اولتون چن سالشه دلتون دختر میخاد یا پسر ؟ برا بچه اولم اصلا مهم نبود جنسیتش ولی برا بچه دوم خیلی دلم پسر میخاد  منکه کرونا بره میرم دکتر تغذیه

خدایا شکرت 

سنی نداری ک

صبرکن اوضاع بهتر میشه ایشالا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره الان ک‌نمیشه ولی میدونی میترسم از بچه دوم  میگم خوب دیگه قیدشو بزنم کلا بیخیالش بشم

شرایط مالی و روحی خیلی مهمه

من 28سالمه بازم از لحاظ روحی خودمو آماده مادر شدن نمیدونم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
الان میان میخورنت اونا که از پسر بدشون میاد😬😬😬🚶‍♀️🚶‍♀️

وا خوب یه دختر دارم طبیعیه بخام بعدیم پسر بشه خخخاره الان میریزن تو تاپیک و رگبارم میزنن

خدایا شکرت 
الان میان میخورنت اونا که از پسر بدشون میاد😬😬😬🚶‍♀️🚶‍♀️

من کلا بچه دوس ندارم میشه منم بخورمش😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من، چند سال طول کشید تا شوهرم و راضی کردم، بعدش سقط داشتم توی هفته نه، بعدش صبر کردم بهتر بشم و ترسم بریزه، بعد چند ماه اقدام کردم نشد، و ماه آخر دکترم، کرونا اومد کلا ولش کردم. الانم اینقدر ناراحتم ،سنم بالا رفته، دیگه فرصتی ندارم.

من، چند سال طول کشید تا شوهرم و راضی کردم، بعدش سقط داشتم توی هفته نه، بعدش صبر کردم بهتر بشم و ترسم ...

چند سالته

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
والا من دلم بچه ی اول میخواد. ولی جنینم مشکل دار بود سقط کردم. الان میترسم . دکتر خوبم پیدا نمیکنم ب ...

کدوم شهری

2810