2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون درباره اینکار شوهرم چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 222 پست

ازدواج یعنی تطبیق دو روح باهم 

باید سازگاری رو یاد بگیری 

باید تفاهم داشتن رو یاد بگیری 

باید از خود گذشتگی رو یاد بگیری دیگه من وجود نداره الان شما از یه ما  به اسم خانواده ساخته شدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباه کردم  مامانم گفت نکن ولی سرم باد داشت الانه که به غلط کردن افتادم  البته تو عقد م ...

سعی کن بری روانشناس درستش کنی وگرنه مادر شوهرت افکارخودشو میکنه تو ذهن شوهرت و خرابش میکنه 

خستمه:/
2803

سعی کن واسه شوهرت غذاهایی که دوست داره درست کنی.سر سفره بگی بخاطر اینکه اون غذا رو دوست داره پختی.بهش زیاد محبت کن.واصلا اصلا اصلا پیشش از بدی خونوادش حرف نزنی مامانت اینکار رو کرد اونکار رو کرد نگو.

ازدواج یعنی تطبیق دو روح باهم  باید سازگاری رو یاد بگیری  باید تفاهم داشتن رو یاد بگیری& ...

چه قشنگ گفتی عزیزم 

ولی این چیزها تو کتاباست 

زندگی واقعی معموالا مردها نمیشود تغییر داد و زن که کوتاه میاد 

مادرشوهرت معلومه خیلی زبله ای کاش واقعا ادم وارد راهنماییت کند  اول ازدواجت الان باید رو ابره ...

بخدا از روز اول تا الان غصه بود از روز اول خانوادش اومدن خونم تا روز ۴ ام بعدشم پسرش و فرستاد 

2804
گلم مادرش زندایی سابقم بوده و خیلی اون روز به من و خانوادم فحش داد وگفت وسایلمو جمع کن برو خونه بابو ...

مردا عجیب ترین مخلوقات زمینن 

خدا صبرت بده 

فقط باید صبوری کنی 

هیچ کدومشون آدم نمیشن 

همشون به تلنگر بندن که گند بزنن به آرامش آدم

2805
نه نمیزاره برم  منم نمیخوام ابرو ریزی بشه

عادت نده اينجور رفتار هارو توروخدا

خونه پدر مادر اجاازه نميخواد 

بيخود ميكنه اصلا بگه ن نرو!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
ههه ، اون لیاقت احترام  نداره ، حیف پدر زنم که پاسوز این شده

فقط امضاتون با این طرز فکرتون😏

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
2801