2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون درباره اینکار شوهرم چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4120 بازدید | 222 پست

کار خوبی نکردی اول راه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالتونه؟ 

زود وارد این بازیا شدید! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
زن باید از مرد اجازه بگیره اگه شوهرش گفت نه نباید بره 

ميشه من رو ريپلاي نكنين و عقايد عهد بوقيتون رو تو حلق كسي نكنيد؟؟؟

مرد خيلي بيخود كرده كه تصورش از ازدواج برده داريه!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
2803
زن باید از مرد اجازه بگیره اگه شوهرش گفت نه نباید بره 

شما كه مردين تو سايت زنونه دقيقا چيكار ميكنين

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
2804

خب مشخصه وقتی شما خونه مادرشون نری ایشون هم نمیاد 

من رفتم روانشناس بخاطر همین موضوع و ایشون گفتن با قطع رابطه اوضاع بدتر میشه چون همسرم به شدت عاشق رفت و امد با خانوادشه😣

:):)     :)              
گلم مادرش زندایی سابقم بوده و خیلی اون روز به من و خانوادم فحش داد وگفت وسایلمو جمع کن برو خونه بابو ...

كاش اين وصلت اتفاق نمي افتاد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
2805
داداشم اومده  ولی کارش زشته که شب رفته جایی دیگه

الان شوهرتون پسر داييتونه

2801