2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فاصله بچه هام کم بود خیلی سختی کشیدم هر روز میگفتم برم نی نی سایت با خانها درددل کنم خخخخخخخخخیلی بد بود شرایطم خداروشکر الان اوضاع روبراهه یه شماره بهت میدم حتما زنگ بزن مشاوره تلفنی رایگانه فقط وقتی بچه ها نیستن یا خوابن زنگ بزن تا کاملا راحت بدون استرس حرف بزنی حواست هم دایم پرت نشه شماره تلفن 42152 ممکنه یه خورده اشغال بزنه ولی نا امید نشو اینقدر زنگ بزن تا موفق شی تماس بگیری خیلی خوب وبا حوله جواب میدن من که راضی بودم
سلام کاملا درکت میکنم منم پسرم پیش دبستان بود پسر دومم چند ماهه بود . خیلی سخت بود .پسر اولم داغون شده بود از نظر روحی و کامل رفتارش عوض شده. فقط به خاطر کمبود توجه مادره. مشاور رفتم خیلی بهتر شد. ولی هنوز که هنوزه پسر دومی 4 سالشه اون حس حسادت رو داره. خیلی باید این مدت خوب عمل کنی و الا اثرش تا بزرگسالی باهاش میمونه. پسرها از کلاس سوم دیگه خیلی مستقل میشن و بیشتر وابسته به پدر. این مدت حتما حتما با وجود اینکه دو قلوها کوچیک اند روزی حداقل نیم ساعت فقط با پسر بزرگه تنهایی باهاش بازی کن. هر چی بهش محبت کنی ولی باهاش بازی نکنی اون محبتت رو درک نمیکنه. یک برنامه ای بزار هر چند وقت دو تایی مثل قدیم با هم برید پارک یا خرید اسباب بازی. تو این یکی دو سال از همه کمک بگیر . اگر امکانش رو داری پرستار بگیر دو قلوها رو نگه داره شما دو تا با هم برید بیرون
من دوقلو ندارم ولی اولی 4 سال ونیمشه ودومی هم دوماهشه اولی هم خیلی حسودی میکنه میاد میزنه تو صورتش واینا یعنی همین طور باید حواسم بهش باشه.به اونم خیلی محبت میکنیم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه.

سلام عزیزم... یکجا خوندم نوشتی دوقلوهات هفته ۱۸ متوجه شدی... چطور ممکنه؟ مگه ناهمسان نیستن؟ یعنی سونو قلب و ان تی تشخیص نداده بودن؟؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️