2777
2789

سلام دوستان .من بخاطر عفونت ادراری بهم تجویز شده .دوز ۲۵۰ بهم دادن.میخاستم ببینم کسی هست با مصرف این قرص سرگیجه و اینا داشته باشه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

من مصرف می کردم به مدت طولانی اول دوز ۵۰۰ بعد شد شبی ۲۵۰ همزمان دوتا قرص دیگم مصرف می کردم افت فشار و سرگیجه می گرفتم ولی بعد یه مدت خوب شد

ای شرقیه غمگین تو مثل کوه نوری ، نزار خورشیدمون بمیره...

من مصرف می کردم به مدت طولانی اول دوز ۵۰۰ بعد شد شبی ۲۵۰ همزمان دوتا قرص دیگم مصرف می گرفتم افت فشار ...

به من ده تا داده .شما هم واسه عفونت ادراری بهتون دادن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من ده تا داده .شما هم واسه عفونت ادراری بهتون دادن؟

ده تا دونه یا ورق؟ بله ولی به من اثر نکرد خیلی بعد از ۶ ماه دارومو عوض کردم یه داروی کمیاب به نام نیتروفورانتوئین هست یعنی عالیه امیدوارم همین فلوکساسین بهت جواب بده دیگه اونو نخوای مصرف کنی

ده تا دونه یا ورق؟ بله ولی به من اثر نکرد خیلی بعد از ۶ ماه دارومو عوض کردم یه داروی کمیاب به نام نی ...

دو تا دونه داده.تو آزمایش کشت ادرارم اسم این دارو رو زدن که اثر داره دکتر هم طبق اون این دارو رو داد.من الکی پهلوهام درد گرفته نه سوزشی نه هیچی رفتم دکتر آز دادم حالا میگه عفونت شدید داری

ده تا دونه یا ورق؟ بله ولی به من اثر نکرد خیلی بعد از ۶ ماه دارومو عوض کردم یه داروی کمیاب به نام نی ...

بیخشید ده تا دونه داده

دو تا دونه داده.تو آزمایش کشت ادرارم اسم این دارو رو زدن که اثر داره دکتر هم طبق اون این دارو رو داد ...

تو ادراره همه یه ذره باکتری هستش ولی به دکترت اعتماد کن فقط فاکتورش باکتری نبوده یه سری چیزای دیگم تو ازمایش ادرار هست که اگه بالا پایین شه نشون میده عفونت داشتی هرچی که هست از الان دارو بخوری جلوشو بگیری خیلی بهتره برات

تو ادراره همه یه ذره باکتری هستش ولی به دکترت اعتماد کن فقط فاکتورش باکتری نبوده یه سری چیزای دیگم ت ...

خدااز دهنت بشنوه من تب و بدن درد هم داشتم جوری که دکتر فرستاد اسکن ریه گفتم کروناس چون بی اشتهایی و تهوع همه چی دارم.اما دکتر گفت همه واسه عفونت ادراریه.

خدااز دهنت بشنوه من تب و بدن درد هم داشتم جوری که دکتر فرستاد اسکن ریه گفتم کروناس چون بی اشتهایی و ...

عزیرم دکتر برای من از همین قرص ۷۵۰ شو نوشتن یادم رفته گفتن روزی چنتا شما نمیدونید چنتا باید مصرف کنم؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بیشتر ببینید
خدااز دهنت بشنوه من تب و بدن درد هم داشتم جوری که دکتر فرستاد اسکن ریه گفتم کروناس چون بی اشتهایی و ...

منم دقیقا علائم شما رو داشتم 10 تا سیپرپفلوکساسین مصرف کردم ولی بدنم بهش مقاوم شده الان لووفلوکساسین بهم داده 7 تا شما خوردیم خوب شدین؟

سلام شما خوب شدی

سلام بله البته با مصرف نیترو ام خوب نشدم بعد از اینکه مصرفو قطع کردم برا بارداری اقدام کردم تو بارداری هم مشکلم ادامه داشت البته همیشگی نبود فقط کافی بود آب کم بخورم شروع میشد داخل آزمایش های ادرارم باکتری دیده نمیشد ولی همیشه سوزشو داشتم تا اینکه زایمان کردم چند روز بعد از زایمان متوجه تغییر بو و باز هم سوزش شدم  فورا رفتم پیش همون دکتر آزمایشمم باکتریو نشون میداد علتشم وصل کردن سوند موقع سزارین بود‌. دقیق دارویی که داد یادم نیست فک می کنم سفالکسین یا سفکسیم بود مصرف کردم ازون موقع به بعد کلا خوب شدم دیگه خبری از سوزش هم نشد