2777
2789
درسته دخترای سمپاد سرشون تو کتاب بوده و اهل اکیپای مختلف دخترو پسر نبودن و ب تیپ و قیافشون زیاد نمیر ...

نخیر اصلا درست نیس

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما پارسال آزمون تعیین مرکز داشتی درسته؟ بنظرت کدوم کتاب تست ها خوبن  من خودم خیلی سبز و هدف ...

من ششم به هفتم به لطف برادر عزیزم(سگ توروحش  ) پام رو عمل کردم و نتونستم ازمون بدم بجاش نمونه قبول شدم

سال نهم مثل آقا سگه خوندم و قبول شدم 

تعیین مرکز مال شهر های بزرگه اگر اشتباه نکنم

در کل به نظرم کتاب جامع مبتکران خیلی خوبه

التماس دعای شدید
سمپاد چیه میشه یک توضیح کوچولو بدین

مدرسه ی استعداد های درخشان یا همون تیزهوشان که با یه امحان میگیرن هرکی قبول شد میره برای پایه راهنمایی و دبیرستان

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   
ممنون  ببخشید شهریه داره؟حدودا چنده؟

برای افراد عادی 2 تومن 

برای فرهنگیان که منم همینم 1تومن

بجاش خیلیی عالیه 

ما اثلا کلاسامون تو شاد نیست همش تو اسکای رومه

التماس دعای شدید
سرشون تو کتاب هست ولی چرا نباید به قبافشون برسن ؟ ما هم مثل شما هستیم فقط یه تایم هوایی از مهمونی و ...

حرف شما درست ولی دختر های سمپاد هم به قیافشون میرسن من خواهرم الان سمپاد میره همه دوستاش به قیافشون میرسن  تا حد یه کرم و اینا مشکل نداره ولی خط چشم و رژ لب نمیشه زد چون اخراج میشه او فرد 

معلمای خشککککک البته معلم خوبم دارم ولی خیلی‌ کم بعد از این میسوزم که من باید چهارتا امتحان شیمی ف ...

خودتم داری میگی دیگه 

اسم تاپیک رو نگاه کن 

سمپاد نوشته 

حالا راهنمایی راحتی

بیای دبیرستان دهت سلف سرویس خواهد بود...

التماس دعای شدید
2810