2777
2789
آره اون انحراف داشت خیلی کم طوری که اصلا 4تا دکتر برد همه میگفتن مشکل نداره ولی این دکترش تشخیص داد که خیلی کم انحراف داره 1سالگی عمل شد وخداروشکر خیلی خوب شد ولی تنبلیش روگفتن باید تا8سالگی تحت درمان وبستن باشه تا انحراف برنگرده خداروشکر الان 6ماهیه بار معاینه میشه خوبه وامسال دیگه تموم میشه بستنش اما مامانش اشک میریخت چشم بچه رومیبست تاب میزاشت بازی کنه ومیبست پد ازاین چسبیا میزد بعد میخواست بکنه گریه میکرد پوستش عزیت میشد خلاصه به هر بدبختی بود میبستش دیگه الان که بزرگتر شده دادوبیداد میکنه چرامن چشمموببندم چرا بچه ها دیگه نمیبندن دل آدم کباب میشه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان پادشاه باید قطره بریزن تا معاینه دقیق بشه یه چندتا دکتر ببرش حتما نذاردوربشه عزیزم
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
2805
فکرنکنم باتغذیه خوب بشه تنبلی چون زنداداشه من بقدری پیگیره این مسله چشم بچشه که خودش دیگه تخصص داره ولی نشنیدم بگه خوراک خوبش میکنه ولی برا تقویتش بددنش خوبه
اگر دکتر خوب متخصص خوب تشخیص بستن داد ونبستی درحقش ظلم کردی باید ببندی وشاید اولش سخت باشه ولی چاره ای نیست خدا کمک میکنه قوی باش ودرمانشو قطع نکن خدا کمکت مینکه مطمئن باش بیخودی نمیگن بهشت زیرپایه مادران است که عزیزم
فلورا جون بچه شما دختره یا پسر ؟ میشه بگی غیر بستن چشم شما دیگه چه کارهای میکنید پروسه درمان اروپا چطوریه؟
2810