2777
2789
عنوان

خانومایی که قبلا عفونت داشتین...

436 بازدید | 14 پست
سلام دوستان امروز دکتر بهم گفت عفونت داری و واسم کرم واژینال کلوتریمازول و ژل بهداشتی سروینا نوشت.اما از بس این دکتر کاراش عجله ایه و سریع میخواد کارش رو تموم کنه مقدار مصرفش رو ننوشته! من تا حالا تجربه ای نداشتم و الان نمیدونم چقدر باید استفاده کنم. باید اپلیکاتور رو از کرم پر کنم؟؟؟؟زیاد نمیشه؟ روزی 1 بار؟ این ژل رو چطور مصرف کنم؟ ممنون میشم اگه تجربه ای داشتین راهنماییم کنین
شبى یه اپیلاکاتور پر کن وقبل از خواب به خودت بزن هر چه عمیقتر فرو ببرى بهتر
صداقت داشتن در برابر کسى که سیاست داره،عین حماقته
و سیاست داشتن در برابر کسى که صداقت داره،عین خ ی ا ن ت ه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بارداری اصلا عمیق استفاده نکن خطرناکه
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
2805
سلام هر شب یک اپلیکاتور پر ، عمیق ترین قسمت واژن تزریق بشه. البته نمی دونم تو بارداری هم همینجوریه یا نه.
6.5 سال مزدوج ، 3.5 سال اقدام. 2 بار ای یو ای و 3بار میکروی منفی، خدایا راضیم به رضات خودت کمکم کن...
آرامش جان معمولا هفت تا لوله تو بسته هست که احتیاجى به شستن نداره هر شب یکیشو استفاده میکنن تا یه هفته بهتر هم هست از جاش بلند نشه تا چند ساعت راستى دکتر به من گفت تو عادت ماهانه استفاده نکنم
صداقت داشتن در برابر کسى که سیاست داره،عین حماقته
و سیاست داشتن در برابر کسى که صداقت داره،عین خ ی ا ن ت ه
ژل میشه زد اما نه هر ژلی اگه دکترت داده با علم به بارداریت مشکلی نیست استفاده کن
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
سلام دوست گلم. میتونم بپرسم علایم عفونتت چی بود؟
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
صبا جون دکتر داده.حالا نمیدونم روزی یه باره یا هفته ای 1 بار.سرچ که میکنم میگن هفته ای یه بار.تو بروشورش نوشته مصرف روزانه. pikoteen جان ترشح زرد رنگ داشتم گاهی.خیلی شدید نبود اما گفت عفونت زیاد داری
شما حد میانه رو بگیر و هر دو سه روز یه بار مصرف کن
2810