نه پرولاکتین همون هورمون شیره که زیادش باعث میشه بدون حاملگی شیر بیاد از سینت و جوشای هورمونی بزنی و ...
من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خطرناک و بد نیست مال من دکتر یه قرص داد هفته ای یکی باید ازش میخوردم نخورمم دیگ بعد یه ماه🤦🏻♀️
من تا پایان عمرم به این می اندیشیدم:زنی که عشق را میپذیرد،تا چه اندازه بی دفاع میگردد....خانمای سایت بیاید یاد بگیریم دل خانم باردار رو نشکنیم دل کسی که دامنش هنوز سبز نشده رو نشکنیم..اصلا چطوره دل آدمادو نشکنیم؟تاوانش خیلی سخته💔بیاید به عقاید هم احترام بزاریم و به زور تو سرم هم نزنیم برای اینکه بگیم ما بهتریم..با احترام و علاقه به تک تک شما عزیزان...💜کسی مخالف عقاید منه تا جایی بحث میکنم که احتراما حفظ بشه ممنونم🧡
من یه بار برای عفونتم رفتم دکتر زنان جوشای صورتمو ک دید ازمایش نوشت برام دادم گف خیلی بالا هس قرص داد یه دوسه ماه خودم جواشای صورتم کامل از بین رف ولی دیگ ادامه ندادم تا چندوقت پیش رفتم دکار باز ازمایش دادم ک کمتر شده بود بازم قرص داد ک یه ماه خوردم فقت😪
من ازدواجم نکردم مجردم