2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم با دیدن اینهمه انرژِی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 45 پست
واز یه طرفم تو سایت همش چیزهای مایوس کننده می خونیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
elnazآنلاین پست ها : 797 عضویت:1393/5/13 1393/9/23 - 11:00 صبح لینک مستقیموبلاگ زندگی خیلی بالا وپایین داره مرگ هست مریضی هست بی پولی هست خیانت هست و....ولی همه اینها دلیل نمیشه ما همش منفی بافی کنم دقت کردم اگر هم هیچ کدوم از مشکلاتتی رو که بالا اشاره کردم نداشته باشیم باز هم راضی نیستم همش دنبال غم وغصه ایم اخه چرا باید ما آدمها قدر زنده بودن وزندگی کردنمون رو ندونیم وهمش اه وناله کنیم کاملا باهات موافقم عزیزم
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مائده جان نمیدونم آیا این تربیت مادرهامون هست که فکر می کنیم نباید شاد باشیم و دنبال غم وغصه بریم ویا ذاتا آدمهای غمگینی هستیم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
سلام.الناز جون فکر کنم انقدر مشکلات و گرفتاریها زیاده که فرصت نمیده به شادبودن فکر کنیم. هر چند نباید اینطور باشه
تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ان شاالله خدا به شما و همه منتظرا فرزند سالم و صالح ببخشه. با اجازه من برم نماز بخونم.خدانگهدار.
بچه ها بیاید از امروز تمرین شاد بودن ومثبت فکر کردن رو کنیم
من یه خاله ای داشتم که موقعی که خیلی جوون بودم 18 یا19 ساله بودم میگفت خیلی خوشبینانه به زندگی نگاه میکنی وخیلی نظرت رو آدمهای اطرافت مثبت هست و وقتی وارد اجتماع بشی منظورش دانشگاه و محیط کار بود ضربه خواهی خوردبعدها که بزرگتر شدم فهمیدم که خاله ام آدمه بدبینی هست البته بنده خدا نیتی بدی نداشت می خواست بهم بگه که نباید به آدمهای اطرافم خیلی زود اعتماد کنم وراست میگفت ولی ای کاش در کنار هوشیاری من نسبت به آدمهای اطرافم اون خوش بینی انموقع هم همرام بود اونوقتها زندگی خیلی قشنگتربود
شیما جون تا به خدا نزدیکتر شی بیشتر آروم میشی دیدی مومنهای واقعی یه آرامش خاصی دارن
یه مقدار از افسردگی من به خاطر حضور کمرنگ خدا تو زندگیم نبود اعتمادم به اون هست اگر چه اکثر اوقات با خدا حرف میزنم ولی نمازهام رو مرتب نمی خونم وقتی از اون یه چیزی رو می خوام مطمئن بهش نیستم ته دلم میگه کو تا فلان دعای من مستجاب بشه وقتی شکرش میکنم به خودم میگم نکنه مثلا سلامتیم رو ازم بگیره قانع نیستم اگرچه به شوهرم میگم من با همه چی میسازم ولی ته دلم همش حسرت کسای که پول دارن رفاه زیاد دارن رو می خورم همه اینا باعث میشه از سلامتیم زندگی خوبم همسر مهربونم خانواده عزیزم لذت نبرم ولحضه ها رو از دست بدم
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=31440 همیشه امیدوار باشید،امید یکی از جنبه های زیبای وجود شماست و نا امیدی زشت ترین جنبه ی آن است،هنگامی که از رویدادی ناامید میشوید،در واقع درهای رحمت خداوند را به روی خود بسته اید،در حالی که وقتی به آینده امید دارید و برای آن دعا میکنید،رحمت خداوند را به سوی خود جذب کرده اید
فروشگاه آنلاین زیورآلات وبنک-اگه وقت خرید کردن و رفتن به بازار رو نداری بیا اینجا تا به راحتی صاحب زیورآلات زیبا بشی- آدرس سایت http://webonak.com تلفن:02188527543 اینستاگرام http://instagram.com/webonak آدرس کلوب: http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=31440
2810