2777
2789
عنوان

با حقوق شش میلیون پس انداز میشه کرد با دوبچه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 140 پست
واقعا خوشبحال اونایی ک پس انداز دارم ما ۸ تومن میگیریم بعد هشتمون گرو نهمونه تا اخر ماه

مدیریت حساب اگه میبنی نمیتونی پس انداز کنی یک کارت بزار بندازش بود یا پارس کن ولی شماره کارت روداشته باش ماهی انقدر بریز داخلش میتونی پس انداز کنی حتی روز ۵۰هزارتومن بریز داخلش 

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
مدیریت حساب اگه میبنی نمیتونی پس انداز کنی یک کارت بزار بندازش بود یا پارس کن ولی شماره کارت روداشته ...

خواهر همش خرج میشه میره الان گفتم کمتر خرج کنیم حداقل طلا بردارم واسه اینده بچم البته قسط میدیم ۳تومن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر همش خرج میشه میره الان گفتم کمتر خرج کنیم حداقل طلا بردارم واسه اینده بچم البته قسط میدیم ...

بازم پنج تومن میمونه بخوای میشه پس اندازکرد

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
اشکال نداره فدات شم فقط سوال بود محترمانه پرسیدی

خدانکنه گل بانو😍😍😍🌹

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
دوستان زندگی فقط خورد و خوراک نیستا پس هزینه آب برق گاز تلفن بنزین استهلاک ماشین دکتر و دارو کادو و ...

هرماه که این‌چیزانیست 

ولی استارتر مطمئن باش کسی که پس انداز میکنه با این پول اون کیفیت زندگی که خیلی ها دارن نداره من اطرا ...

بعدش همین بچه ها بزرگ شدن خواستن زن بگیرن میگن یه عمر خوردی به پاچت ول دادی ما بعد یه عمر هیچی نداریم خیلی ها حاضر نیستن با کسی ازدواج کنن که حتی پدرمادرش هیچی ندارن یه خونه ندارن... راحتی ک خیلی ها الان دارن بخاطر اینه پدرمادرشون سختی کشیدن یه مدت بعدش افتادن سر راحتی... اینجوری نگو عزیزم ادم همیشه باید بگه میشه... وقتی بگه میشه خدا خودش دست ادمو میگیره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بعدش همین بچه ها بزرگ شدن خواستن زن بگیرن میگن یه عمر خوردی به پاچت ول دادی ما بعد یه عمر هیچی نداری ...

ببخشید من با شما مخالفم کسی که نداره حتی خودش خوب بخوره بگرده واجب نیست بچه بیاره 😊

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
ببخشید من با شما مخالفم کسی که نداره حتی خودش خوب بخوره بگرده واجب نیست بچه بیاره 😊

یکی داریم واقعا نداره یکی داره هرچی هست خرج میکنه خیلی باهم فرق دارن... مثلا یکی درامدش متوسطه اما شبیه پولدار شهر خرج میکنه خب اینم طرز زندگیش اشتباهه... وگرنه کسی ک واقعا نداره خب بله مسلما نباید بچه بیاره چون بچه هم بالاخره یه نیازاتی داره ک هیچی نشه درماه یک تومن میشه 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اخه شما دو نفرین عزیزم ماگاها ۴ یا ۵ نفریم واسه همین ۱۰ کیلو برا یه ماهه یا کمتر

من زمانی ک‌مهمون دارم ۱۰ کیلو برامون یکماه  میشه

اما خب مدیریت همینه دیگ 

باید از همه این ماه ها یه تقریب گرفت میشه سه ماهی ۱۰ کیلو یا دوماهی ده کیلو 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا