مستاجر هسیم دوتا بچه هم داریم شش میلیون حقوق شوهرمه دوتومن میره برا قسط واجاره پدرشوهرم اینا خسم کردن دیگ همش شما ولخرجین میریزین و میپاشین مردم پس انداز میکنن خونه دار میشن مادرشوهرم میگه اگ من نبودم شوهرم عمرا نمیتونس تو شیراز خونه دار بشه چون اصن اهله تیپ کردن وب خودش رسیدن اینا نبوده هیچوقت !مثلا من چن سال پسرانداز کنم تا بتونم خونه دار بشم ؟ب نظرم حالشون خوش نیست یا اینکه مادرشوهرم ب اینکه شوهرم برامون بهترین چیزا رو میخره کاری ب قبمت نداره میگ فقط خوب باشه هیچوقت چیز اشغال بدردنخور نمیاره خونه
واقعا خوشبحال اونایی ک پس انداز دارم ما ۸ تومن میگیریم بعد هشتمون گرو نهمونه تا اخر ماه
مدیریت حساب اگه میبنی نمیتونی پس انداز کنی یک کارت بزار بندازش بود یا پارس کن ولی شماره کارت روداشته باش ماهی انقدر بریز داخلش میتونی پس انداز کنی حتی روز ۵۰هزارتومن بریز داخلش
درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی استارتر مطمئن باش کسی که پس انداز میکنه با این پول اون کیفیت زندگی که خیلی ها دارن نداره من اطرا ...
بعدش همین بچه ها بزرگ شدن خواستن زن بگیرن میگن یه عمر خوردی به پاچت ول دادی ما بعد یه عمر هیچی نداریم خیلی ها حاضر نیستن با کسی ازدواج کنن که حتی پدرمادرش هیچی ندارن یه خونه ندارن... راحتی ک خیلی ها الان دارن بخاطر اینه پدرمادرشون سختی کشیدن یه مدت بعدش افتادن سر راحتی... اینجوری نگو عزیزم ادم همیشه باید بگه میشه... وقتی بگه میشه خدا خودش دست ادمو میگیره
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
ببخشید من با شما مخالفم کسی که نداره حتی خودش خوب بخوره بگرده واجب نیست بچه بیاره 😊
یکی داریم واقعا نداره یکی داره هرچی هست خرج میکنه خیلی باهم فرق دارن... مثلا یکی درامدش متوسطه اما شبیه پولدار شهر خرج میکنه خب اینم طرز زندگیش اشتباهه... وگرنه کسی ک واقعا نداره خب بله مسلما نباید بچه بیاره چون بچه هم بالاخره یه نیازاتی داره ک هیچی نشه درماه یک تومن میشه
برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
اخه شما دو نفرین عزیزم ماگاها ۴ یا ۵ نفریم واسه همین ۱۰ کیلو برا یه ماهه یا کمتر
من زمانی کمهمون دارم ۱۰ کیلو برامون یکماه میشه
اما خب مدیریت همینه دیگ
باید از همه این ماه ها یه تقریب گرفت میشه سه ماهی ۱۰ کیلو یا دوماهی ده کیلو
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا