2777
2789
عنوان

آزمایش خون منفی و احتمال باردادی

14202 بازدید | 69 پست
سلام خانوما من شنبه وقت پریودم بود امروز رفتم همایش دادم منفی بود میخواستم بدونم کسی بوده تا حالا با آزمایش خون منفی باردار بوده باشه؟؟؟ ی چیز دیگه هم اینکه حداقل زمانی که طول میکشه جواب آزمایش بدن چقدره؟ جواب منو ده دقیقه ای دادند واسه همین یکم شک کردم واینکه تاحالا آنقدر عقب نیافتاده بود ممنون میشم نظرتون و بدین
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
حتی من یادمه دوسال پیش نزدیک به دوماه که پری نشدم اول هرچی بی بی میزاشتم منفی میشد از طرفی اطرافیان میگفتن بارداری امپول نزن ک پشیمون میشی خلاصه ازمایش خونم ک منفی شد بعد یه هفته خود به خود پری شدم.خیلی بی سابقه بودش برام
این اطراف چیزهاے شکسته فراوان است..پابرهنه نیایید...بغض.. صدا...دل
2804
خوش به حالت هدیه خدا جون من سه ساله منتظرم این ماه واسه اولین بار عقب انداختم کلی امید داشتم ولی زهی خیال باطل...
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
اما پارسال اینجور موقه ها دو روز از پریم گذشت و حالم بد شد بی بی مثبت و ازمایشمم مثبت الانم پسرم سه ماهشهایشالا که باردار باشی عزیزم...
این اطراف چیزهاے شکسته فراوان است..پابرهنه نیایید...بغض.. صدا...دل
2805
من سر دومى بعد دو روز تاخیر منفى بود و بعد شش روز تازه شد بتام ٦٧ ! ولى اولى رو همون روز تاخیر مثبت شد و بتا ١٠٠ ، تیتر بدى خیالت راحت مى شه .
تا خدا دارم . نبی دارم . علی دارم چه غم دارم ؟؟
2801