2777
2789
عنوان

مادر دروغگو

1355 بازدید | 9 پست
بچه ها مامان من خیلی دو بهم زنه و همین طور دروغگو تا حالا بارها بهش گفتم دروغ نگو اما خیلی راحت حرف هایی که خودش می زنه رو می ندازه گردن من دیگه خسته شدم بخدا کاش یه کم به کارهاش فکر کنه.]دم تو دنیا اگه مادرشم بخواد اذیت کنه دلش به چی خوش باشه.کمکم کنید. شما جای من باشید چکار می کنید.در ضمن خیلی هم تبعض می ذاره من نسبت به بقیه خواهر برادرام وضعم خوب نیس به خاطر همین مادرم اونارو خیلی بیشتر دوست داره فکر کنید سیسمونی که برای پسر من اورد75000تومان بود تازه با کلی منت.بدترین فحش رو بهش بده بعد 5000 تومان بذار کف دستت ببین چه طوری قربون صدقه ات می ره.مادر نداشتن سنگین تره تا مادری مثل مادر من داشتن.من چکار کنم کمککککککککککککککککککککککککککک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا .................
وقتی می بینم بیژن بنفشه خواه این قدر پیر شده، به حسین کعبی میگن پیشکسوت فوتبال، الهام پاوه نژاد نقش مادر بازی میکنه، میفهمم چقدر پیر شدیم Smiley
بعضی خانومها مادر خودشونو هر جوری باشه فرشته میدونن،ولی تفلکی مادر شوهر های بدبخت فرشته هم باشن باز ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ جور انگ و بدو بیراه میگن.

درکت میکنم maryam
بیخیال همه چی،بچسب به نینی جون و همسرت، انگاری فرسنگها با مادرت فاصله داری،
آرزوی بهترینا رو برات دارم.
maryam جان تو به مادرت احترام بذار و هرگز ناراحتش نکن. نسبت به حرفها و کاراش هم بی اعتنا باش بیشتر به زندگیت فکر کن که چطوری میتونی هر روز بهتر از دیروز زندگی کنی. فکر کردن به چیزایی که باعث ناراحتیت میشه تورو از پیشرفت بازمیداره. سعی کن اگه کسی بهت بدی میکنه ببخشی اون که دیگه مادرته. بگذر و به کارهاش توجه نکن و هیچ وقت هم بهش بی احترامی نکن. بیشتر از هر چیزی فکرت رو بزار رو بچه ات و شوشوت
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند،خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
وای مریم جون نوشته هاتو که میخوندم انگار من راجع به مادرشوهرم نوشته باشم.دقیقا مثل هم.تازه اون یه حرفی به منمیزنه بعد پیش شوهرم به ابوالفضل قسم میخوره ه اون حرفو نزده.نکنه تو خواهرشوهرمی دخترهههههه(چشمک)
امروز، اولین روز بقیه عمر شماست!