2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
من شوهرم تک پسره یه خواهرم بیشتر نداره .خاهر شوهرم همیشه حسرت خاهر داره.

مامان بابای شوشوم انقدر روش تعصب دارن که حالت به هم میخوره.دوران عقدمون خونه ماهم که بود چکش میکردن.

گاهی بابام عصبانی میشد از این کارا.کوفتم میکردن همه چیو.ولی من دوتا خاهر دارم که همه زندگیمن هیچ وقت تنها نبودم!

همیشه همبازی داشتم همیشه همه حسرت خونه مارو داشتن.یه داداشم دارم.یه دلیل انتخابمم از طرف شوشو همین بوده.

میگه از تنهایی پوسیدم.الان باداداشم و شوهر خاهرام ماشالله یه تیم شدن همش بازی میکنن.باورتون نمیشه به خونه بابای من راغب تره تا بابای خودش.میریم خونه پدرشوهرم حوصلمون سرمیره.

یه کاری داره به مامان بابای من میگه ولی به خانوادش نه!تازه اونا براش جون میدن ها.ولی حساسیتشون روی این زیاده.

گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  
دختر خاله من تک فرزنده.از ماهم دوره.همیشه میناله.البته خالم دیگه بچه دار نشده.الان دختر خالمم بچه دار نمیشه.

خونشون همیشه سوت و کوره.

دختر عموم تک دختره.باماهمسایس.همیشه از بچگی آویزون خونه مابود.حسرت میخورد.الان هممون شوهر کردیم.من یه مشکلی دارم برا خاهرام سفره دلمو باز میکنم.

یه مادر که نمیتونه ناراحتی بچشو ببینه.ولی دختر عموم یا دختر خالم میریزن تو دلشون.

صدبار پیش اومده بخام اشتباه کنم ولی خاهرام نذاشتن.باحضورشون و مهربونیشون.با عشق خاهریشون.

غریبه رو جون به قربونش کنی خانواده نمیشه.دوست خوب خاهر نمیشه!

منکه خاهرام زندگیمن.
گروه آبی.وزن شروع 70/5 ........> 67/300..........65.........>62........>قد 157.وزن هدف 59.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم مشکلم با شوشو همینه اون سه تا بچه میخاد ولی من به خاطر هزینه های زیاد امروز یکی میخام.

میگه نزار مثه من شه.حسرت داشته باشه.

خاهرم یه دونه بچه دار.طفلکی بچگی نکرد چون با ما بزرگ شده.مدااااااااااااااام میگه من تنهام.آرزوی خاهر برادر داره.

دوران بچگی مامانم اجازه نمیداد باهم قهر کنیم.یعنی تو خونمون ممنوع بود.ما چهار تا اصلا قدرت قهرکردن نداشتیم و نداااااااااااااریم.
همیشه اولین قراردوستی با دوستام این بود که باهام قهر نکنن.ولی از اتفاق افتادنشم واهمه داشتم.

اما الان که ازدواج کردم میبینم چقدر خوب بوده این سیستم.خ راضیم.تو شدیدترین ناراحتیام ده مین به هم فرصت میدیمو دباره روال عادی زندگیو داریم.

من بچه آخرم.هیچ وقت نفهمیدم احترام از کوچیک به بزرگه یا برعکس چون وقتی با داداشم که 13 سال ازم بزرگتره دلخوری پیش میمومد هر دومون دعوا میشدیم.

جمله های مامانم هنوز به قوت همون روزا پر رنگه.

کوچیکتر در هر شرایطی باید به بزرگ ترش احترام بزاره.بزرگترا احترامشون دست خودشونه.بی گدار به آب بزنن بهشون بی احترامی میشه و این دیگه تقصیر کوچکترا نیست!

شما هایی که میگید پدر مادر نقش دارن واقعا همینه.مخصوصا ماااااااااااااااااااااادر تو رابطه بچه ها باهم خ نقش مهمی داره.

مامانم هرگز نذاشته ما به زن داداشم بی حرمتی کنیم.یا برعکس.مهم ترین کارشم اینه که بینمون فرق نمیذاره.

بهش نمیگه تو مثه دخترمی میگه عروس گلمی.ولی باهاش مثه دخترش رفتارمیکنه.

دوران بچگی تولد یکیمون که بود بقیه باهم کادو میخریدنو تبریک میگفتن.باعث شده الانم وقتی تولد یکیمونه زود به هم خبر بدیم تاهمه باهم تبریک بگیم.

اینا همه از مامانمه.انقدر باهامون دوست بود که اگه تو دانشگاه یا هر جا از کسی خوشمون میومد یا پیشنهاد دوستی میدادن اولین کسی که میشنید مامانم بود.با اینکه با این جور روابط به شدت مخالف بود.ولی هرگز جلو مابروز نمیداد.

یادمه یه بار تو دوران دانشجویی هم اتاقیام گفتن بریم پارک چیتگر!من چون میدونستم مامانم دوست نداره حتی زنگ نزدم اجازه بگیرم.اونا کلی اصرار کردن آخرم من نرفتم بعدها که براش تعریف کردم گفت چرا نگفتی گفتم نظرتو میدونستم.

همین اتفاقم واسه خواهرم تو شهر دیگه که دانشجو بود افتاد اونم همین کارو کرده بود.
سلام بچه ها
راستش دیروز اصلا خونه نبودم اخر شب اومدم الان هم مشغول خوندن نظرات شما بودم که برام کاری پیش اومده و باید برم.متاسفانه فقط تونستم چند صفحه اول رو بخونم.از همتون ممنونم.
من الان تقریبا نزدیک به پنج ساله که برای هر مشکلی از قبل از بارداری تا الان که پسرم چهار ساله شه از نی نی سایت ودقیقا از قسمت تبادل نظرش کمک می گیرم.نظر روانشناسی و پزشکی خوبه اما حرفایی که شما ها می زنید خیلی به زندگی ما نزدیکتره دقیقا اومدن توی اینجا مثل این می مونه که پیش چندین دکتر رفته باشی.
پاسخ هاتون هم تا اونجایی که خوندم خیلی کمک کننده بود.کلی حرف دارم که متاسفانه فرصتم کمه اما حتما همه نظراتون رو می خونم.
خیلی زیاد تشکر و مرسی و ممنون
تک فرزندی همیشه بد نیست و همیشه هم خوب نیست. وقتی کوچیک بودیم هر دو دلمون میخواست که اون یکی نبود. بزرگتر که شدیم و مشکلات پدیدار شد، برادرم یک برادر میخواست. وقتی زمان سربازیش شد خدارو شکر کرد که برادر نداره وگرنه محل خدمتش تهران نبود
مطمئنا در شرایطی که همه چند تا خواهر و برادر داشتن تک فرزندی برای افراد احتمالا خیلی سخت بوده. اما احتمالا در سالهای بعد. به این سختی نخواهد بود.
به نظرم اون شخصی که به پدر و مادرش میگه شما در حق من ظلم کردید بسیار خودخواه و لوس بار اومده. یعنی پدر و مادر برای خوشامد ایشون باید یه انسان دیگه به این دنیا می آوردن! مثل یه عروسک؟

هر انسانی باید در شان خودش به دنیا بیاد, من خودم یه دختر دارم دوست دارم بچه‌های دیگه هم داشته باشم ولی احساس میکنم مثل هواپیمایی که باند فرود نداره فعلا برای کودک من هم شان نزول ایجاد نشده.

بهتره در اولین قدم به بچه‌هامون و خودمون یاد بدیم که حسرت چیزی که نمیشه تغییر داد و دست ما نیست رو نخوریم. اگه خواهر و برادر نداریم حسرت نخوریم سعی کنیم دوست خوبی باشیم و دوستای خوبی پیدا کنیم.
من فقط یه برادر دارم و خیییییلی به هم وابسته ایم و عاشق همیم، با اینکه هر دومون ازدواج کردیم
به نظر من تک فرزندی اصلا خوب نیست و این ظلمه به بچه هامون
انسانها موجودای اجتماعی هستن و باید تو اجتماع و همیشه در رابطه با هم نوعاشون باشن
تو دنیای امروز محکوم به تنهایی و استفاده از وسایلی شدیم که دورادور با هم ارتباط داریم، تلفن ، کامپیوتر، اس ام اس و ....
به همین خاطر اکثر کسایی که دوروبرم میبینم به نوعی افسردگی داره، قبلا فامیلا به هم نزدیک تر بودن، حتی همسایه ها با هم بودن، بچه ها با هم بزرگ میشدن، تو کوچه و حیاط خونه با هم بازی میکردن و روش زندگی و ارتباط برقرار کردن رو یاد میگرفتن
الان چی ؟ بچه ها تو خونه تک فرزندن و حتی یه برادر یا خواهر ندارن که حداقل تو این دنیا همدیگه رو داشته باشن
به بچمون هر قدر هم که امکانات بدیم و هیچی براش کم نزاریم باز هم نمیتونیم تنهاییش رو جبران کنیم
من چه و که هستم؟ جواب: من حاصل جمع همه‌ی چیزهایی هستم که بر من گذشت، همه‌ی آنچه شاهد بودم و همه‌ی آنچه بر سرم آمد. من همه‌ی کسان و چیزهایی هستم که بودنشان در جهان بر من اثر گذاشت و از من اثر گرفت. من همه‌ی چیزهایی هستم که بعد از رفتنم اتفاق می‌افتد و اگر نیامده بودم اتفاق نمی‌افتاد.اما نه اینکه وجودم استثنایی باشد، هر (من) هر کدام از مایی که الان ششصد میلیون شده ایم ، مجموعه ی مشابهی را در خود داریم . برای آخرین بار تکرار میکنم؛ برای فهمیدن من ،باید دنیایی را به کام بکشید.
یا هیچی یا دو تا! دو تا اونقدرا هم زیاد نیست ! اونقدرها ضرر مالی و جانی نمیزنه!!!!!!!! یکی واقعا کمه...اصلا من به بیشتر از 4 نفر میتونم خانواده بگم. نظر و سلیقه ام اینه هاااااا
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
صحبت های همتون رو خوندم بعضی هارو چند بار.من قبل از بارداری همش می گفتم بچه باید دوتا باشه شوهرم می گفت یکی کافیه. توی همون دوران شیرین اما پر استرس بود که با شوهرم هم عقیده شدم.از دلایلش نمی گم چون می دونم همتون از برید
الان بعد از 4سال هنوز هم شوهرم به شدت براین عقیدست که همین کافیه.اما راستش من یکم مردد شدم تردیدم هم فقط به خاطر ترس از تنها بودن پسرمه. از یه طرف می گم الان مگه ما چقدر همدیگرو میبینیم از طرفی می گم حداقل همون سالی یکی دوبار هم کسی رو داریم که سراغی ازش بگیریم.خوب من میگم نسل اینده وقتی ببینه تنهاست مجبور می شه که به جای قطع ارتباط با فامیل درجه دو با اونا رفت و امد کنه.اونم وقتی که بیشتر دور بریاش هم یکی یه دونه باشن همدیگر رو درک می کنن.اما الان وقتی می بینم بچم تنها تو ماشین بدون هم صحبت ساکت دور برش رو نگاه می کنه و یاد خودم میوفتم که کنار خواهرم میشستیم وبا هم صحبت می کردیم اما خوب اخه بچه من پسره پسرها هم بیرونی اند زن که بگیرن میرن سراغ زنشون تازه اگه الان یه بچه بیارم پنج سال با هم اختلاف سنی دارن نمی تونن برای هم همبازی باشن الان می ره باشگاه و کلاس اونجا داره دوست پیدا می کنه همه هم با هم تقریبا هم سن هستن پس خیلی تنها نیست .من برای بچه ام هم دوست ندارم از نظر مالی سنگ تموم بذارم خوب پس دوتا هم می تونن باشن اما شوهرم بیشتر موقع ها نیست تقریبا بیشتر مسوولیت تربیت و رسیدگی بچه ها به عهده خودم تنهاست اما خوب اگه به خاطر پسرم باشه می شه فداکاری کرد اما من یکم زود عصبانی می شم دو تا بچه صبر و حوصله خیلی بیشتری می خواد ووو
برای همه دلایل تون جواب دارم چه مخالف چه موافق همشون رو روی کاغذ نوشتم به اضافه هزار دلیل که توی ذهنم هست.به نظر خودم این هم مثل انتخاب رشته و انتخاب همسر یه تصمیم بزرگ توی زندگیه که نباید سر سری ازش گذشت باید بشینم حسابی فکر کنم.
اما احتمالا من هم با تک فرزندی موافقت کنم شاید اگه بچم دختر بود مسئله فرق می کرد