2777
2789
عنوان

اگه تک فرزند هستید یا کسی رو می شناسید که تک فرزند باشه به من کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 20487 بازدید | 183 پست
صنم جان واقعا مسئولیتهای ادم بعد بچه هزاران برابر میشه. یه نمونه خیلی کوچولوش رو بگم. دیشب پسر من از خستگی ساعت هفت خوابش برد. من هم تند کارهام رو کردم که شاید بشه یه شب درست بخوابم. ساعت ده که تازه داشت چشمام گرم میشد بلند شد گفت مامان گرسنمه. دوباره بلند شدم و تا دوازده که بخوابه باهاش تعریف کردم. صبح هم که مثل همیشه پنج بیدار شدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیانا این قدر که جامعه روی بچه دار شدن تأکید می کنه باید روی مسئولیت ها و سختی هاش هم تأکید کنه تا زوج ها بتونن درست تصمیم بگیرن که آیا اصلاً بچه می خوان یا نه. معمولاً اگه تصمیمی با آگاهی گرفته بشه (نه به خاطر حرف دیگران و این چیزا) پشیمونی چندانی به دنبال نخواهد داشت.
تحمل این مسئولیت هایی که بهشون اشاره کردید فقط با عشق شدید به بچه ممکنه. کسانی که این غریزه و احساس در وجودشون نیست واقعاً نباید به خاطر عرف جامعه بچه بیارن چون هم خودشون یه عمر حسرت و افسوس می خورن هم بچه شون اذیت می شه.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
منو شوهرم هیچ کدوم تک فرزند نیستیم
اما تعداد اعضای خانوادمون خیلی خیلی کم هستش
و همین باعث میشه مامان و باباهامون همیشه تنها باشن
عید ها چشم به راه هستن تا یکی از بچه هاشون بیان خونشون
من عاشقه اینم که لحظه تحویله سال مثله یه زنو شوهره واقعی با هم تو خونمون رو سفره هفت سین بشینیم
اما هم مامانه من ناراحت میشه که رو سفره هفت سینش نیستیم
هم مادر شوهرم ناراحت میشه
تازه اگه بریم خونهء یکیشون و سره سفره هفت سینه یکیشون باشیم که نوره علی نوره
اون یکی دیگه هزار برابر ناراحت میشه!!!
روزای تعطیل اگه بهشون سر نزنیم چشم به راه میمونن و دلشون میگیره
مریض میشن فقط ماییم که میتونیم بریم و بهشون برسیم
وقتی مناسبتی مثله شبه یلدا میشه نمیدونیم خونهء کدومشون بریم و خونهء کدومشون نریم چون جای خالیمون انقدر که تعداد بچه ها کمه تو خونه کامل احساس میشه
تمامه زندگیه زناشوییه ما شده فکر به پدر و مادرامون
اونا بهمون میگن به خودتون برسید ،نمیخواد بیاید
اما مگه وجدانه آدم اجازه میده؟

بخدا تو دلم مونده که یه جمعه با شوهرم برم دریا.... اما وقتی میبینم پدر و مادرم منتظرمن،دلم نمیاد
دوست دارن با منو شوهرم بیان بگردیم
اما من ته دلم دوست دارم فقط با شوهرم باشم
اگه چندتا بچه بودیم یه هفته ما میرفتیم یه هفته خواهرم میرفت یه هفته برادریم میرفت
همینجور خونهء مادرشوهرم
وقتی شبه یلدا میشه خدا نکنه بگیم ما امشب میریم خونهء مادرم.... مادر شوهرم حالش بد میشه و میره میخوابه
به مادرم بگم میریم خونهء مادرشوهرم
اونم حالش و صداش پشته تلفن عوض میشه

حالا ما تک فرزند نیستیما.......
اما چون تعدادمون کمه و مادرامون تمام زندگیشونو وقفمون کردن،اینجوری بهمون وابسته هستن
حتی خیلی وقتا شده سره همین موضوع با هم درگیر شدیم و تو سره هم زدیم که باید بریم خونهء مامانه من و شوهرمم میگفته نه! باید بریم خونهء مامانه من...........

واسه همین تصمیم داریم حالا که خداروشکر از نظر مالی مشکلی نداریم حتما حتما سه تا بچه داشته باشیم
تا وقتی بزرگ میشن نه اونا تنها باشن نه ما
البته بچه ها این مسائلی که اشاره کردید به خاطر فرهنگیه که توی جامعه ما به شدت ارزش محسوب می شه اما به نظر شخصی من کاملاً ضد ارزشه.
این که پدر و مادر خودشون رو فدای بچه کنن یه وظیفه هست. چون پدر و مادر بچه رو به دنیا آوردن. اگر نمی خواستن فدا بشن خب نباید بچه میاوردن. اما این که بچه ها برای پدر و مادرشون کاری انجام بدن صرفاً لطفه نه وظیفه.
پدر و مادر نباید توقع داشته باشن.
بله پدر و مادر من خودشون رو فدای من کردن ولی من زندگی شخصی خودمو دارم و حق دارم آزاد باشم. نه این که همش بهم عذاب وجدان بدن!
متأسفانه اکثر زوج ها الان دچار مشکلاتی هستن که مهروی بهشون اشاره کرد. این یه توقع غلطه که توی جامعه ما باب شده و روز به روز هم بدتر می شه.
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
زهره جون بدیش اینه که این دوتا خانواده اصلا با هم جور نیستن
اصلا هیچ حرفه مشترکی واسه گفتن ندارن
مامانمم به شدت از مادر شوهرم بیزاره(بخاطره اذیت هایی که کرده منو) بخاطره همین هروقت تصمیم گرفتم هردوتا خانواده رو دعوت کنم،مامانم گفته من نمیام،حوصلشونو ندارم
همین بحث خانه سالمندان که اینقدر تابو هست و همه ازش فرار می کنن. مثلاً می گن آره پدر و مادرتو گذاشتی خانه سالمندان خودت رو هم یه روز بچه هات میذارن اونجا! خب بذارن!
به نظر من آدم توی پیری بره خونه سالمندان خیلی بهتر از اینه که زندگی جوونا رو خراب کنه.
صنم جان باور کن مامانم همش میگه مثلا تاسوعا عاشورا نیاید خونهء من
برید خونهء مادرشوهرت
شبه یلدا نیاید
13 به در نیاید
اما مگه میشه
24 سال توی این مناسبتا پیشه پدر و مادرت بودی
24 سال خودت وسایله 13 به در رو جمع میکردی
حالا اگه اونا هم چیزی نگن،دلت پیششون میمونه که تنها هستن
اولین سالی که من با پدر و مادرم نرفتم سیزده بدر
اونا هم اصلا جایی نرفتن
چون بچهء آخرم
و کسه دیگه هم نبود باهاشون برن
یه جورایی تک فرزند محسوب میشم
چند ماه بعد شنیدم که اون روز مامانم نشسته یه دله سیر گریه کرده
بعد از اون هم هیچ سالی نتونستم باهاشون برم
و هیچ وقت بهم خوش نگذشته
خوده بچه ها هم وجدان دارن
و نمیتونن کسایی رو که یک عمر مثله کوه پشتشون بودن رو یهو رها کنن و برن پی زندگیه خودشون
مهروی خب این فرهنگ غلط جامعه ماست که پدر و مادر اینقدر وابسته به بچه هاشون هستن که مثلاً وقتی توی یه مناسبتی بچه شون نمیاد اینا به نوعی از لحاظ عاطفی قهر می کنن و می شینن به گریه. خب آخه مگه پدر و مادرهای ما انسان های بالغ نیستن؟ چطور نمی تونن دو نفره یا حتی تنها خوش باشن؟
راستش من فکر می کنم توی جامعه ما وابستگی بیش از اندازه زیاده. این فرهنگ باید جا بیفته که بچه ها از 18 سالگی به بعد حق دارن آزاد باشن و برن دنبال علایق خودشون. پدر و مادر هم باید یاد بگیرن که چطور بدون بچه هاشون از زندگی لذت ببرن.
اگه این طوری پیش بره تا چند سال دیگه هیچ بچه ای حتی به خودش اجازه نمی ده عاشق بشه یا تشکیل خانواده بده که مبادا خانواده اش تنها بمونن و ناراحت بشن!
هرچند که الانم چندان از این قضیه دور نیستیم.
آخه این که زندگی نرمال نیست.
2810