2777
2789
سلام. بچه ها یه سوالیه که چند وقته ذهن من رو مشغول کرده .این که اگه بچه یکی یه دونه باشه احساس تنهایی می کنه.اگه بخوایم فقط یه بچه داشته باشیم و از نظر مالی براش راحت خرج کنیم خود خواهی ماست.می شه لطفا بگید از این که تک فرزند بودید ناراضی هستین یا نه؟
خواهشا اگه کسی رو می شناسید برام ازش سوال کنید بهم بگید
خود من وقتی کوچیک بودم با خواهرم خیلی صمیمی بودیم با هم هم بازی بودیم توی مسافرت مهمونی همیشه با هم بودیم.اما حالا که ازدواج کردیم خیلی کم همدیگر رو میبینیم.
اگه خودتون هم می خواین که فقط یه بچه یا چند تا داشته باشین دلیلش رو بهم بگین.
پیشا پیش تشکر
سلام. چه سوال خوبیه باران جان. منم مدتیه درگیری فکریم این شده. من 9 ساله ازدواج کردم و الان یک شاهزاده سه سال و نیمه دارم. اصلا خودم راضی به بچه دیگه نیستم. من خودم رو یه جورایی وقف این گل پسر کردم و نمیخوام این لحظات تکرار بشه. همسرم هم از اول ازدواج میگفت فقط یه بچه. میدونی وقتی فکر میکنم ما که سی ساله ایم آینده مون معلوم نیست وای به حال بچه ای که تازه به دنیا میاد. میگن تا چند ساله دیگه آب نیست. مواد غذایی کمه. الودگی سر به فلک میکشه.و... نمیدونم. دخترخاله خودم تک فرزند بوده و من هرگز ندیدم گلایه ای بکنه چون همه دورش بودن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من یه دوست دارم که تک فرزنده و راضی نیست. می گه آدم خیلی تنهاست. اگه یه مشکلی براش پیش بیاد هیچکی نیست به دادش برسه. فکر کنم راست می گه. البته این دوست من به قدری در روابط اجتماعیش پخته و جاافتاده ست که اصلا آدم باورش نمی شه تک فرزند باشه اما بعضی تک فرزندها دقیقا به همین دلیل که پدر و مادر زندگیشون رو وقفش کردن تا هیچی کم نداشته باشه و همیشه همه دورش بودن و بالای چشمت ابروه نگفتن بهشون، در زندگی اجتماعی که اوضاع غیر از اینه سرخورده می شن.
علاوه بر این که پدرمادر هم خیلی رو رفتارای بچه حساس می شن چون قراره این بچه بشه ته آمال و آرزوهاشون. برای تحصیل، ازدواج، بچه دارشدن یا نشدن و خلاصه جیک و پوک زندگیشون پدر مادر استرس زیادی تحمل می کنن. اگه سه تا بچه داشته باشی شاید خیلی ناراحتت نکنه که یکیشون درسخون نباشه و دنبال هنر یا پول در آوردن بره. اما اگه فقط یه بچه داشته باشی و اون هم هیچ جوره درس خون نباشه خیلی عذاب می کشی...
قدیما که بچه زیاد داشتن اصلا نمی فهمیدن چطور بچه ها بزرگ شدن و درس خوندن و ازدواج کردن. ولی فک کن برای ازدواج بچه ی یکی یه دونه ت چقدر استرس خواهی داشت... در حالی که اگه چند تا باشن مشغله های فکری دیگه نمی ذاره که رو زندگی هر کدومشون خیلی زوم کنی و هم اون و هم خودت رو اذیت کنی.

من خودم بچه ی اولم و تک فرزندی رو چند سال تجربه کردم و این که می گم پدرمادرا رو تنها بچه شون خیلی حساسن رو کاملا لمس کردم. حتا بعد از این که بقیه ی بچه های خانواده به دنیا اومدن باز هم حساسیت خانواده روی من با بقیه قابل مقایسه نبود. دیگه فک کن اگه یکی یه دونه می موندم چی می شد...!
تک فرزندی اشتباهه

پسر من الان 8 سال و نیمه است و تنهاییش خیلی آزار دهنده است...خیلی ناراحته و همیشه میگه چرا خواهر و برادر نداره

نزارید سن بچه ها تون بالا بره تا سه چهار سالگیش یه دونه دیگه بیارید

مطمئنا خرج یه بچه یشتره چون باید دائم براش پول خرج کنید تا تنهاییش رو جبران کنید که در آخر فایده هم نداره
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
باران عزیزم من و همسرم نظرمون به تک فرزندیه.عزیزم همه چیز بر میگرده به نوع تربیت نی نی.گاهی دیدیم بچه هایی رو که ۲ یا ۳تا هستن و از نظر لوس بودن و منزوی بودن حرف اول رو میزنن و گاهی هم تک فرزندهایی هستن که نه لوسن نه تنها...و گاهی هم برعکس.ایشالله هیچ وقت برای شما پیش نیاد ولی بودن خواهر و برادرایی که نه تنها حامی هم نیستن بلکه تا مرز دخالت هم پیش میرن.
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
سلام
من خودم تک فرزندم اصلا خوب نیست اصلا
همش تنها بودم به خاطر همین تنهایی زود ازدواج کردم 17 سالم بود اما مطمئنم اگه خواهر یا برادر داشتم اینقدر زود شوهر نمیکردم
ادم از سر تنهایی میره با دوستاش میگرده که اونم شانسته که چه دوستی پیدا کنی
که من تو دوست پیدا کردنم شانس نداشتم
همیشه تنها بودم الانم هستم
دختر دایی ام هم تک فرزنده به مامانش گفته بود نمی بخشمتون این ظلم رو در حقم کردین!!!!!!!111

مخصوصا حالا همه دوستای من با خانواده و خواهر برادر خودشون سرگرمند!!

تازه فکر کردین بعدا که بچه بزرگ شد سن خودتون رفت بالا چی میشه
زوج های اینده دو نفر میشن با 4 پدر مادر که نیاز دارن بچه ها کنارشون باشه.....
گاهی ما بچه میاریم که بچه اول تنها نمونه.ولی نه وقتشو داریم و یه جورایی ظلم میشه به بچه اول.داخل جامعه ما جا افتاده ۲تا بچه،چرا یکی نه یا سه تا؟بچه میاریم که علایق زندگیمون بیشتر بشه نه اینکه از همسرمون دور و دورتر بشیم
همه هستی من...همسرم...پسرم...دخترم
توی فامیل من انهایی که دوتا بچه دارن الان خیلی هم زندگی خوبی دارن بچه هاشون سلامتی عاطفی و روانی بیشتری دارن تا انهایی که یکی بچه دارن
من خودم سلامت روانی ندارم اصلا ندارم تنهام با وجود یه عالم فامیل......خوب حالا همه اینقدر وقتشون کمه که به خواهر برادر خودشون میرسه فقط
2810