2777
2789
نه نگران نباش چیزی نیست من سر قبلی که شکمم کوچیک بود دکتر گفت بچت رشد نکرده خیلی ترسیدم اما با وزن3کیلو و 200بدنیا اومد سعی کن صبحانه تخم مرغ اب پز بخوری برنجتو با عدس و ماش درست کن مغزیجاتم زیاد بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم 33 هفته و 3 روز هستم و شکمم بزرگ نیست فکر نکنم رشد بچه به این چیزا باشه تو مطب دکترم و فامیل ها خانومایی رو دیدم که شکمشون به اندازه خانومی که 2 قلو بارداره بزرگ بود ولی وزن بچشون خیلی کم بود ولی در عوض خانومایی بودن که اصلا باردار به نظر نمیرسیدن ولی وزن بچشون از 3 کیلو بیشتر بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
میوه و مغز زیاد بخور لوبیا و مویز هم خوبه دکترم برام لیدی میل نوشت مثل شیر خشک میمونه و 10 پیمانه از اون رو تو یک لیوان آب از قبل جوشیده حل میکنی و میخوری برای رشد بچه خوبه
اللهم صل علی محمد و آل محمد خداجون شکرت خودت مواظب همه نی نی ها باش یا امام جواد هوای همه منتظرا به خصوص دوستای خوب نی نی سایتیمو داشته باش و دامنشونو سبز کن آمین
الان نینیت چند کیلو هست؟ تو این 3 هفته کلی نی نیت وزن میگیره میوه هایی مثل انبه و موز خیلی مقوی هستن ماهی هم خوبه برنج و سیب زمینی هم وزن میاره
نه نمیدونم مشکل داره یا نه زنگ بزن بپرس من که انقدر از مزش بدم میاد با حالت تهوع میخورمش این رو که تمومش کنم عمرا برم دومی رو بخرم خخخ