2777
2789
عنوان

دخترم چشه ینی؟

183 بازدید | 19 پست

بی دلیل گریه میکنه بهونه میگیره واسه همه چیز بعد میون گریه و جیغ میگه برام شربت بیار منظورش استامینوفونه بعد ک میخوره ساکت میشه هررررچی میپرسم کجات درد میکنه با هر ترفندی هیچی نمیگه دوسال و نیمشه

دکترم بردم گفته هیچیش نیس ظاهرا اگه جاییش درد کنه باید خودش بگه ک نمیگه. نمیدونم گیج شدم دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

حتما جاییش درد میکنه که با استامینوفن ساکت میشه

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

احتمالا حالت تهوع داره ک نمیدونه چشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خوب دیگه استامینوفن ندش 

تو یه شیشه استامینوفن یه کم شربت پرتقال بریز بهش بده تا اول ببینی مشکلش الکی یا واقعا جایش درد می‌کنه 

بعد ارگ دیدی الکیه یه چیز تلخ به ربات اضافه کن تا دیگه دلش نشه بخوره

بچه ها نمیدونن که کجاشون درد میکنه شاید قولنج کرده شاید دلپیچه داره شاید دوندونشه

اخه وقتی سرما میخوره میاد میگه گلوم درد میکنه.یا دلپیچه میشه میگه دلم درد میکنه عرق نعنا یکم میریزم تو آب میدم خوب میشه.اعضای بدنشو میشناسه تقریبا

2804

استامینوفن؟؟ اونم به بچه؟؟؟؟؟ عزیزم بچت معتاد کردی بااین شربت دیگه بهش نده وقتی هم عصبی میشه چون اثر شربت از بدنش رفته و بدنش شروع میکنه به ضعف رفتن و درد گرفتن، دیگه بهش نده ببرش حموم اب ولرم رو به سرد بگیرش زیر دوش و مایعات زیاد بهش بده تا اثر دارو از بدنش بره بیرون 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!🖤

سلام خدا براتون ببخشه ببخشید قلنج هم داره یا نه بعدش اینکه غذاهایی که میدین ادویش زیاده یا خیر چون بعضی ها الرژی دارن و زمانی که شربت میخواد یکم مزه دارش کن اب بعد به عن ان شربت بهش بده اگه ساکت شد فیلمشه بعد یک ماه از سرش میره

انقدر راحت به بچه دارو نده عادت میکنه بدنش. شاید میخواد جلب توجه کنه. سری بعد یه جوری گولش بزن. مثلا نوشیدنی بریز توی شیشه استامینوفن، یا استامینوفن رو با آب زیادرقیق کن تا از سرش بیفته. 

2805
سلام خدا براتون ببخشه ببخشید قلنج هم داره یا نه بعدش اینکه غذاهایی که میدین ادویش زیاده یا خیر چون ب ...

سلام مرسی عزیزم.نه کلا برای غذاش ادویه استفاده نمیکنم چون اره الرژی داره غذاشو جدا میکنم بعد برا خودمون ادویه میزنم.قلنج نمیدونم ولی از کجا باید بفهمم؟

2801