بچه ها میخوام بخاطر بچه 6 سالم برگردم سر خونه زندگیم دلم واسه بچم میسوزه نمیخوام بی مادر بزرگ بشه میترسم خدای نکرده یه شب بدون من تب کنه و تشنج کنه اخه یبار تشنج کرده میخوام یه فرصت دیگه بخاطر بچم ب زندگیم بدم خودمم تحمل دوریشو ندارم بدون بچم عذاب میکشم ولی با شرایط میخوام برگردم اینکه اول سه دونگ خونه رو بنامم بزنه بعدم حشیشو بزاره کنار وترک کنه چون خودش میگه وقسم میخوره کلا3 بار کشیده و دیگه فوش نده ومنو نزنه حق طلاقم اگه بشه میگم ب نظرتون کارم درسته اونای هم از زندگیم خبر ندارن میتونن تاپیک هامو بخونن لطفا کمکم کنید خواهش میکنم😭😔😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ