2777
2789
عنوان

خانمای خوشگل وقتتون رو بهم بدین

183 بازدید | 25 پست

من اصلا به پوستم نمی‌رسم یعنی هیچ کاری نمیکنم براش پوست صورتم چربه و جوش داره و کدره رو دماغمم جوشای سر سیاه دارم چی استفاده کنم که صورتم خوشگل بشه؟؟عکس یه ژل شستشو رو‌میزارم جدیدا خرید بگید خوبه؟

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما قبل خواب قرص زینک بخور معجزه اس 

صب با فیس واش بشور پوستت و از روغنای گیاهی بجای مرطوب کننده استفاده کن من خودم روغن درخت چای میزنم که ضد جوشه

ورزش کن

ماسک سفیده ی تخم مرغ و ماسک سدر و ماست تنها ماسوای طبیعی که من ازشون معجزه دیدم

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙
ببین این ژل شستشوی که عکسشو گذاشتم خوبه؟

مارکشو نمیشناسم........ولی بزن از صابون بهتره

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
حتما قبل خواب قرص زینک بخور معجزه اس  صب با فیس واش بشور پوستت و از روغنای گیاهی بجای مرطوب کن ...

از این ماسکایی که گفتی چند روز یکبار استفاده کنم؟

برای شروع از اینا ک میگم استفاده کن روزی ۲ بار  ژل شستشو  تونر ابرسان  ضد افتاب&n ...

فیشال چیه؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
برای شروع از اینا ک میگم استفاده کن روزی ۲ بار  ژل شستشو  تونر ابرسان  ضد افتاب&n ...

تونر چیه؟؟ابرسان چه مارکی بخرم؟

2810