سه چهارمیلیون بدهکاره برا همی پوله ب من اوروز میگن مگه چقد برنج خیس میکنی خیلی خرجتون بالان حتی ب شوهرم گفته بودن ب زنت بگو اسراف نکنه قناعت کنه بعد اوروز شوهرم رفت یه هدست خرید گفتم چن گرفتی گفت ۲۰۰ بعد رسیدشو پیدا کردم هشتصد خریده بود تازه فک کنید من اهل خرج کردن برا خودم اصلا نیسم زایمان کردم پنجاه روزه نه ارایشگاه رفتم هیچی ب خودم نرسیدم بعد ننش درمیاد میگ زن باید جمع کن باشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی زیاد بیشتر پدرشوهرم الان کمتر شده تا دوسال پیش تا سیب زمینی پیاز خونم دخالت میکرد
چیکار کردی که دیگ دخالت نکردن ؟الان منم همین مشکلو دارم کار ب جایی رسیده ک یواشکی یخچال فریزمم نگاه میندازن تو اینکه من چه غذایی درس میکنم هم دخالت میکنند اگ لباس بخرم برا بچم سریع میپرسه چن خریدی
چیکار کردی که دیگ دخالت نکردن ؟الان منم همین مشکلو دارم کار ب جایی رسیده ک یواشکی یخچال فریزمم نگاه ...
یه بار پدرشوهرم رف سراغ سطل حبوبات گفتم دنبال چی میگردین گف پیچ گوشتی گفتم پیچ گوشتی اونجا چیکارمیکنه.هرچی میخواین به من بگین بیارم.خیلی عصبانی شده بودم.شوهرم اومد بهش گفتم پدرت اندازه چن تا مادرشوهر منو حرص مبده به تون چه ما چی داریم چی نداریم چقد خرجمونه اگه دست از این کاراش برنداره میدونم چیکارکنم
یه دوسه باری هم با پدرشوهرم کنتاکت داشتیم،با شوهرمم زیاد خوب نبودیم میدیدن،به شوهرم گفتم علت مشکلات ما همش دخالتای پدرومادر جنابعالین