2777
2789
عنوان

با زبانه تندم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 102 پست
حال کردم ترمه . میشه به ما هم یاد بدی . منم همیشه مادر شوهرم به گوشی شوهرم زنگ میزنه صحبت می کنه و ما هیچی . یا وقتی می ریم خونشون بچه هاشو می بره تو اتاقو پچ پچ می کنه .
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
وای مهدیسا جون من مادر شوهرم این کارا بکنه یا شوهرم با هرکسی تو خونشون این کارا بکنه قیامت به پا میکنم خدایا این دوستای من چه صبری دارن فکر کنم خدا هرچی صبر میخواسته به من بدد به شما داده بخدا راست میگم
خدایا گوش کن به التماسهای من شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز درازمرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لواشک جونم خوش اومدییییییییییییییییییییی
خدایا گوش کن به التماسهای من شرمسارم که با حال مستی به سوی تو کرده ام دست نیاز درازمرا گوش کن ، مرا بپذیر که جز تو ندارم قبله ای برای نماز
2805
خدایا من چیکار کنم خووووووووووووووووووووووووب
خوب بگو چی کار می کنی ؟ من 7 ساله عروسشونم هنوز نتونستم حتی بفهمونم که کارتون خیلی زشته که عروسو تنها می زارید و همکی می رید تو اتاق . یعنی پدری از من دراوردن که نگو
رَبّ هَبْ لی مِنْ لَّدُنْکَ ذُریَّتة الطَیِّبة اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا «پروردگارا از جانب خود به من ذریه ای پاک عطا کن ؛ همانا که تو شنونده دعا هستی»
وای بچه ها یاده شب عقد میوفتم دلم برا شوهرم فقط میسوزه بیجاره چه دله خونی داشته
یعنی خوشم میاد اون بالا 11 تا کاربر عضو هست همه ساکت مظلوم فقط میخونن یعنی یکی نیست منا کمک کنه اون دوستام که حدسشون درست شد من اصفهونیم رفتن شما هم ساکت منم بیچاره این وسط
ترمه کارت درسته چرا داری خودتو اذیت میکنی . پا رو دمت بزارن حالشونو می گیری همین . خوبه که
عزیز شوهرم داره اذیت میشه من فقط میخوام شوهرم را نرنجونم تو اطرافیانم کسی مثل من نیست همه ساکتن نمیدونم چگار کنم
ببین اخلاقت مثل من هم بود شوهرت اذیت می شد . چون همش گریه و .... داشتی . شوهر من میگه یاد بگیر جوابشو خودت بدی تا انقدر داغون نشی
خوب جواب بده عزیزم همچین لدت میده اگه هم نمیتونی جواب بدی یه جوری ناراحتیتا نشون بده من سر یه کلمه حرف مادر شوهر م شش ماه خونشون نرفتم تا خودشون اومدم خونمون رسما
جووووووووووووووون اصفهانی لواشک جونم
2810