2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی کاریش بکن حداقل  تا ۹ی ۱۰سالگی پریود نشه.قدش چنده

نه هر جور شده دکتر راضی میکنم جلو بلوغ بگیره دلم نمیخواد تا ۱۲ سالگی بشه قدش ۱۳۳ الان از نمودار بالاتر نسبت ب سنش خوبه ولی زود بالغ بشه کوتاه میمونه..

حالا قد هیجی بیشتر میترسم از میل جنسی و میل ب جنس مخالف به خاطر هورمون ها چطور بچه ۹ ۱۰ ساله میشه حالی کرد؟ عقلشون اصلا نسبت ب سن رشد نکرده همش پیرهنش میزنه بالا سینه ش میخارونه نمیفهمه ک زشت اصلا درک نداره 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

اسی اگ حیاط دارین ی لی لی بکش توش برا دخترت تا لی لی بازی کنه.کلایه جورای تحرک و ورزش بهش بده زیاد ببرش پیاده روی اینجوری هم قدش بلندتر میشه هم روند بلوغش کندتر میشه

اللهم عجل لولیک الفرج
بختیاری بلا پر بازدید شدی‌😁😁

ن بخدا اصلا برام مهم نیست انقد حرص این بچه رو از همون نوزادی خوردم تا الان ...مامانم میگفت ۵ تا بچه اوردم قد دختر تو اذیت نکرد از بچگی ریفلاکس و گریه و نق و بزرگتر شد بدغذا و لاغر  الانم ک اینجوری شده خدا رحم کنه بزرگتری هاش... چند تا تاپیک خوندم امپول ک جلو بلوغ میگیره قد بچه کوتاه میکنه خیلی استرس ش داشتم ولی خدا رو شکر چند نفر اینجا گفتن نتیجه داده خیالم راحت شد

شما بچه ندارین؟

ن بخدا اصلا برام مهم نیست انقد حرص این بچه رو از همون نوزادی خوردم تا الان ...مامانم میگفت ۵ تا بچه ...

شوخی کردم گلم بدل نگیر.بازم بلاشدی من حذفش کردم فوری چطور جوابش دادی.گلم ب خودت شوخی کردم براهمین فوری پاکش کردم کسی نخونش.درکت میکنم بخدا.

اللهم عجل لولیک الفرج
شوخی کردم گلم بدل نگیر.بازم بلاشدی من حذفش کردم فوری چطور جوابش دادی.گلم ب خودت شوخی کردم براهمین فو ...

ن عزیزم متوجه شدم شوخی😘😘😘

عزیزم‌.خداحفظش کنه برات😗😗😗😗😗😗😗😗😗

همیشه با تاب یا بارفیکس مث خفاش آویز میشه😁 ممنون عزیزم زنده باشی😘😘😘

ن اسی من بچه ندارم.شوهرم مشکل داره.خودمم  ی دونه کیست  دارم ولی از اون کیستای نیست ک مانع بارداری بشه.بخاطر اون کیست ی وقتای پریودم عقب میفته ن اینقد زیاد.الان یه ماهو ۲۴روزه پریود نشدم.همیشه وقتی پریودنشدم بیخیال بودم ک عقب انداختم ولی الان نمیدونم چرا بدلم افتاده باردار باشم 

اللهم عجل لولیک الفرج
ن اسی من بچه ندارم.شوهرم مشکل داره.خودمم  ی دونه کیست  دارم ولی از اون کیستای نیست ک مانع ...

انشالله ب امید خدا ک باردار باشی ...تنبلی داری پس اگ خدایی نکرده نشدی حتما ویتاگنوس روزی ۳ بار امتهان کن شاید بیشتر ۱۰ نفر دیدم جواب گرفتن خیلی ها ک تنبلی شدید داشتن شوهرت هم تقویت کن دارو چی میخوره؟ شوهر منم واریکاسل داشت عمل کرد یکم بهتر شد ولی خیای دارو خورد موقعی ک قطع میکرد دوباره بد میشد ۱ سال سفت و سخت دارو مولتی خورد خودمم وزنم کم کردم ورزش شدید و دارو گیاهی و این چیزا ک بلاخره باردار شدم ..‌ورزش معجزه میکنه حتما ورزش داشته باش

من بچه ک بودم روی دوتا دست برعکسی وایمیستادم  جفت دیوار

اها اون مدل بچگی ما بود یادش بخیر یا همش وسط  لولا در بودیم😂😂

انشالله ب امید خدا ک باردار باشی ...تنبلی داری پس اگ خدایی نکرده نشدی حتما ویتاگنوس روزی ۳ بار امتها ...

ن تنبلی ندارم یه دونه کیست دارم بخاطر اونه.ی وقت سر موقع پریود میشم ی وقتایی نه ۵روز عقب میندازم  ی وقتایی ده روز عقب میندازم خیلی کم پیش میاد ۲روز عقب بندازم..ازمایش دادم ذخیرم نرماله.راستش منم ۱ماه ویتاگنوس خوردم ۳ماه دقیق سروقت پریود شدم الان ک چهارمین ماه بود ک باید پریودمیشدم نشدم ۲۴روز عقب انداختم ی خورده توشکم

اللهم عجل لولیک الفرج