2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78950 بازدید | 689 پست
دندونهای دائمی جلو پایین وبالاش در اومده ؟چون شنیدم اگه دندون دائمی زود دربیاد بلوغشم زودتره

زود نبود ۶ سال و نیم  بود ک دندون شیری افتاد و الان ۸ تا دندون کنده

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
تیروید  دوبار داد خوب بود...بعد دارو تیروید سینه ش رشدش متوقف شد؟؟

آره اگه آزمایش تیروئید نداده، حتما انجام بدین

ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشه

منم آزمایش تیروئید دخترم 7/5 بود، دکتر گفت اگه 10 بشه باید دارو مصرف کنه، الان دوباره باید بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اگه آزمایش تیروئید نداده، حتما انجام بدین ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشه منم آزمایش تیروئید ...

۲ بار داد تو دوتا ازمایشگاه مختلف ک نداشت ..

منم دخترم دقیقا مثل دختر شماست دکترش گفت اگه برجسته شد، بیاریش اما اینم گفت که از بروز علائم تا پر ...

الان فکر کردی اونایی که ۱۰ ۱۱ سالگی پریود میشن رو میزارن بچگی کنن یکی از اشناهامون مثلا رو تربیت بچش خیلی حساسه کلی کلاس قران میبردش و این چیزا 

یه مدت مامانش میرفت کلاس چون به ما اعتماد داشت دخترش رو میزاشت پیش ما با من که صمیمی شده بود یه شعر خیلی خیلی بد +18 رو برام از حفظ خوند 

من پرام ریخت دعواش کردم گفتم این چیزارو چیه یاد میگیری گفت بغل دستیم تو مدرسه میخونه 

آخه یه شعر خیلی بلند رو چجوری با شنیدن میشه حفظ کرد؟

خلاصه مواظب بچه هاتون باشید

صد بار بردم دکتر میگه هیجی نیست هیجی بهش نداد فقط زینک گذاشت تا سینه ش هم درومد داغونم از دیشب تا حا ...

فکر کردی دارو چی میدن فقط داروهای هورمونی که عوارض خیلی بدی داره براش 

نگران نباش از یه متخصص شنیدم از بعد سینه دراومدن تا یکی دوسال طول میکشه تا بلوغ

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
فکر کردی دارو چی میدن فقط داروهای هورمونی که عوارض خیلی بدی داره براش  نگران نباش از یه متخصص ...

اره از ۱ ونیم تا ۲ سال طول میکشه ولی بازم زود میشه ۹ سال نهایت ۱۰ سال ... 

لاغر که نیست دخترتون

چرا دکتر گ بردم گفت ۳ کیلو کمبود وزن داره همه جوره تقویت ش میکنم ولی انگار ژنتیک شه از بچگی تا حالا همینجوری لاغر... انقد با لاغری ش حرصم داد ... دقیقا پوست و استخوان  میشه استخوانها کمرش راحت شمرد زیر چشمش گود 

خیلی سن کمی اخه ۹ سال .. قدش هم انچنان نیست بعدا کوتوله میشه  خودش هم اصلا امادگی شو نداره هنوز ...

حالا یه مدت طول میکشه پری بشه من قدم کوتاه نموند اصلا با اینکه از خیلی همسن و سالام زودتر به بلوع رسیدم

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
حالا یه مدت طول میکشه پری بشه من قدم کوتاه نموند اصلا با اینکه از خیلی همسن و سالام زودتر به بلوع رس ...

خیلی خوبه قدت بلند  من خودم ۱۵۸ واقعا مشکل دارم با قدم حیلی بدم میاد هم قد من بشه

خیلی خوبه قدت بلند  من خودم ۱۵۸ واقعا مشکل دارم با قدم حیلی بدم میاد هم قد من بشه

بلندی قد تا حد زیادی ژنتیکیه و تعذیه و محیط   هورمون ها هم تاثیر داره ولی نه آنقدر که زود پری بشه بترسی

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖