2777
2789
عنوان

شوهرم شبا بیرونه من با بچه هام تنها میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 29 پست

یعنی از یه سوراخ دوبار گزیده شدی ؟؟؟

یه بچه دوسال و نیمه داشتی واسه اونم وقت نمیزاشته و شبا هم دیر میاد خونه بعد باز به امید حرف شوهرت که گفته دومی رو بیار من کمکت میدم باز بچه دوم رو آوردی ؟؟؟

وقتی شوهرت رو میشناختی چه خبرت بود پشت سر هم بچه آوردی وقتی بچه ات هنوز دوسال و نیمشه؟؟؟ اونم دست تنها و شوهری که تا صبح خونه نمیاد ؟؟؟

واقعا گاهی اوقات فقط و فقط ما زن ها خودمون مقصریم !!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش هنوز بچه ست میره گیم‌ نت دوتا بچه میخواست چکار،اگه دنبال کار بود اینو و نمیگفتم ها

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اسي خدا كمكت كنه من ديدم شوهرم بي مسئوليته ديگه پرونده بچه دوم رو بستم چون خيلي اذيت شدم سر تنهايي ب ...

مث من

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
مث من

بهترين تصميمه والا

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
جدی برخورد کن  اگه نمیتونی شکایتش به خانوادش کن به بابات بگو بیاد حرف بزنه  یعنی چی ک شب ...

شکایتش کردم به حرف اونا هم نیست اونا بدتر باعث اختلافمون میشن مثلا مامانش میاد میشینه خون ب دلم میکنه چرا رفته کجا رفته هی میشینه با خودش حرف میزنه بیشتر اعصابمو بهم میریزه یه شبم ک دراومد گفت پسر من بهترین پسر بوده از وقتی ازدواج کرده ایجور شده 😒😏😏😏😏قبلا ایجور نبوده کلی دعوامون شد منم گفتم تربیتت مشکل داشته شما بودی دیگه محلش میزاشتی 

یعنی از یه سوراخ دوبار گزیده شدی ؟؟؟ یه بچه دوسال و نیمه داشتی واسه اونم وقت نمیزاشته و شبا هم دیر ...

دیگه فقط و فقط خودمون مقصریم که گفتی همه حرفات رشته شد ببخشیدا 🤔 

الان اقای بی مسئولیت اصلا مقصر نیست؟فقط و فقط این بنده خدا مقصره؟

اسي خدا كمكت كنه من ديدم شوهرم بي مسئوليته ديگه پرونده بچه دوم رو بستم چون خيلي اذيت شدم سر تنهايي ب ...

خودش گف دومی بیاریم که بچه اولمون تنها نباشه گفت کمکت میدم الان یه لیوانم جابه جا نمیکنه تو خونه خیلی عذاب میکشم 

خودش گف دومی بیاریم که بچه اولمون تنها نباشه گفت کمکت میدم الان یه لیوانم جابه جا نمیکنه تو خونه خیل ...

خب مال منم ميگه ولي ميدونم عمل نميكنه ذات و تربيتش همينه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دیگه فقط و فقط خودمون مقصریم که گفتی همه حرفات رشته شد ببخشیدا 🤔  الان اقای بی مسئولیت اصلا م ...

مگه من این حرف رو زدم الان ؟؟؟من گفتم شوهرش مقصر نیست ،،،؟؟

من میگم شوهرش مقصره صدرصده!!!ولی گاهی ما زن ها هم خودمون مقصریم!!

ایشون که شوهرش رو می‌شناخت !!!میدونست مسعولیت پذیر نیست ،،شب خونه نمیاد ،،،،کمکش نمی‌ده ،،،،(با این اوصاف هم فکر نکنم سر کار بره دیگه ))))

پس چرا بچه اورد؟؟؟حالا بچه اول از دستش در رفت،،،،واسه ی چیش بود بدو بدو بچه دوم پشت سر هم اورد؟؟وقتی دست تنهاست؟

میگه به امید اینکه شوهرم گفته کمکت میدم آوردم !!!یعنی واقعا حرف شوهرش رو باور کرده و اینهمه سال شوهرش رو نشناخته؟

مگه من این حرف رو زدم الان ؟؟؟من گفتم شوهرش مقصر نیست ،،،؟؟ من میگم شوهرش مقصره صدرصده!!!ولی گاه ...

الان گفتی فقط و فقط خودمون مقصریم ینی چی ؟ شما گفتی دیگه من که نگفتم فقط خودمون مقصریم 

میشد بگی خودمونم مقصر هستیم 

تصمیمات ادما متفاوته ، خودشون میگن برای اینکه  اولی تنها نباشه 

من مقصر نمیدونمشون ، چون بار خودشونو زیاد کردن با فداکاری بیش از حد ، مقصر اونیه که از زیر کار در میره با ۳۰ سال سن میره گیم نت تا این بنده خدا از خودش بیشتر مایه بزاره 

اما بنظرم باید برخورد جدی کنن با شوهرشون چون حتی اگر بچه هم نداشتن شب تا صبح تنها کزاشتن زنشون و رفتن به گیم نت  مرد ۳۰ ساله هر شب خیلی غیر قابل تحمله ،

زندگ  ایشون جوریه انگار سه تا بچه دارن الان به حای دو تا ،که یکیشونم خیلی سرکشه حتما باید تصمیم اساسی بگیرن

2810