2777
2789
عنوان

زمان شروع یادگیری رنگ و پازل

724 بازدید | 10 پست
سلام دوستان میشه لطفا بگید نی نی هاتون از کی رنگ ها را شناختند و پازل دو تکه درست کردند پسر من 18 ماهه است .اما هنوز تشخیص نمی دهد .حلقه را می اندازد اما نه به ترتیب . نزدیک به 40 کلمه بلد است .ادای گریه و خنده و سکسکه و سرفه و عطسه و چشمک را در می آورد . صدای 4حیوان و چند تا از اعضایش را می شناسد قد و وزن نینی هاتونم می کید؟ مرسسسسییییییییی
بچه ها خیلی با هم فرق دارن عزیزم. پازل دو تکه روش نوشته بالای دو سال. دخترم قبل دو سال میتونست درست کنه. چون باهاش کار میکردیم. رنگ رو بعضی ها تو سن خیلی پایین یاد میگیرن. بعضی ها دیر. بستگی به اینکه با بچه کار کنی هم داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خیلی سخت نگیر بچه ها با هم فرق میکنن کلمه هاش و شناخت اعضای بدنش مه خیلی خوبه بهش گیر ندید اینجا کل مراحل رشد و اینکه کی باید چی رو یاد بگیره نوشته و ویژگیش هم اینه که استرس وارد نکرده بخون حتما برات مفیده http://1pedar.mihanblog.com/post/tag/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84+%D8%B1%D8%B4%D8%AF
کم کم یاد میگیره پارسا 31 این ماه 2ساله میشه تازه 3-4 هفتس میگیم خانه سازی مثلا زرد رو بیار همه زردهارو میاره و حلقه هوشم درست میندازه ولی همه چیزو پانتومین در میاره همه میفهمن فقط مامان-بابا- دایی - دستشوئی - وصدای حیوونارو میگه ولی از 13-14 ماهگی همه ی اعضای صورت و دست و پارو بلد بود تو همین سنها کم کم یاد میگیره رنگهارم ولی همه بچه ها تو 1 تایم یاد نمیگیرن
@2bare_man
40 کلمه بلده؟؟پسر من که 15 ماهشه در حد 4 تا 5 کلمه میگه
به درخت نگاه کن...

قبل از اینکه شاخه هایش زیبایی نور را لمس کند

ریشه هایش تاریکی را لمس کرده...

گاه برای رسیدن به نور،باید از تاریکی ها گذر کرد...
تو بازی باهاش کار کن (آموزش غیر مستقیم ) مثلا من با پارسا فوتبال بازی میکردم میگفتم حالا توپ زرد رو شوووت میکنم بعد اون میفهمید توپی که من زدم اسمش زرده بعد تو بازیهای دیگه میکفتم مثلا مدادی که شبیه توپ زرده باهاش جوجه ی زرد میکشم بعد پارسا میفهمید که چه چیز مشترکی بین مداد و توپ و جوجس که میگیم زردن - درک میکرد که رنگشونه اشکال رو هم میشه اینجوری یاد داد
@2bare_man